Řídká marmeláda
Prosím, nevíte někdo jak napravit řídkou jahodovou marmeládu- kolik přidat pektinu nebo čeho
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (10.6.2014, 10:28)
Je potřeba vařit déle jak je psané a přidat citron (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana O. (jenny) ID 11463, mimibazar.cz/janao (9.6.2014, 23:42)
dělala jsem se želírovacím cukrem, ke konci na 2 kg jahod ten baliček 2:1 vařila 4 min, pokud se vaří dýl jak 5 min jahody zhnědnou,ke konci přidala kys citronovou, zhoustla dobře

ODPOVĚDĚT
Renata M. (Clarion) ID 152183 (9.6.2014, 22:56)
Taky se mi to stalo. Musela jsem vylít ze sklenic a znovu povařit. :-(

ODPOVĚDĚT
Martina S. (Paní z kopce) ID 38666 (10.6.2014, 8:01)
Nevím jaký jste přidala přípravek, ale na zhoustnutí poháhá buď kyselina citrónová či šťáva z citronu - 1 sáček- šťáva z celého citronu či pomeranče

ODPOVĚDĚT
Bronislava S. (finecigars) ID 421330 (9.6.2014, 23:01)
No a mám přidat ještě nějaký pektogel nebo ne???

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (zmimi70) ID 382255 (9.6.2014, 23:30)
Můžete ještě přidat Gelfix, kys.citronovou,nebo dlouho vařit.

ODPOVĚDĚT