PODĚKOVÁNÍ
Mocinky díky všem za milé komentáře ohledně naší nové fasády
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka S. (Pepino1vik) ID 437595 (14.6.2014, 18:38)
Také se připojuji s milými slovy chvály...velice vás obdivuji za to,v jakém stavu jste domek pořídili a jaké krásné bydlení jste z toho dokázali udělat! :-)Ani se nechce věřit,že je to tentýž domek.Já osobně bych se z té hrůzy asi položila a utekla od toho.Obdivuji odvahu a nedovedu si představit tu dřinu,jakou jste asi odvedli.Já osobně moc moderno nemusím,ale takhle je to teď na jedničku s hvězdičkou! :-).Fandím vám.A fasáda je krásná :-)...Kdybyste věděla,písnete mi název té romantické kytičky na parapetu?Zdraví Lenka :-)

ODPOVĚDĚT
Václav H. (komár15) ID 169337, mimibazar.cz/komar15 (15.6.2014, 19:23)
Leni děkuji moc jste zlatíčko.Kytičku nevim,ale zítra jdu zase nějaké přikoupit tak když jí ještě budou mít kouknu jak se jmenuje a písnu (hello) (hello) (L) Gabča

ODPOVĚDĚT
Jana B. (BrazdovaJ) ID 333487 (13.6.2014, 9:22)
Máte krásné bydlení. Obdivuji vás ! Kam jste to všechno vyházeli by mě zajímalo :) musela to být hrůza!

Krásné barvy, dětský pokoj super, koupelna nádherná, a kuchyn úžasná! kam chodíte nakupovat? jsem z toho blázen. jídelní židle - odkud je máte?

mějte pěkný den
Jana (F) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Václav H. (komár15) ID 169337, mimibazar.cz/komar15 (13.6.2014, 17:11)
Jani (hello),děkuji moc za milá slova vše skončilo bohužel v Rumpoldu chtěla jsem pár kousků zachránit teď by se nám to hodilo na terasu bohužel vše totál prožrané červotočem a schnilé:Jinak židle jsem sehnala zde,sedačku a stěnu na Aukru též i umyvadla linka je na zakázku ložnice je Jamall a pokojíček je starý ještě po manželovi jen jsme natřeli dvířka nechtěli jsme investovat do nového to jsou než postele máme dva kluky školkového věku tak počkáme až budou chodit do školy a dostanou pak nový ještě jednou mocinky díky a mějte se krásně (L) Gabča (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT