Dovolená Letovice u Moravského krasu
Co podniknout v létě s klukama necelé 3a6 let. děkuji, více v kom.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Miroslava R. (mirka233) ID 252815 (19.6.2014, 21:27)
*-)jeskyně blanických rytířů v Rudce u Kunštátu,pro mamińku arboretum Šmelcovna a pro tátu pivovar v Černé hoře... (B) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana F. (Ozeki) ID 96285 (19.6.2014, 16:20)
Krasny zamek je v Lysicich, a kousek od zamku v Rajci nam mistni poradil nedalekopstrosi farmu - deti si prohlednou zvirata, je u toho i posezeni s detskym zazemim a prodejna pstrosich vyrobku a delikates, je to v Doubravicich nad Svitavou :-)
Zamek v Letovicich je taky pekny, maji tam zoo koutek a mucirnu...

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Lucie-Anna) ID 94955, mimibazar.cz/lucie-anna (19.6.2014, 14:11)
V Boskovicích můžete navštívit ještě westernové městečko, areál Šmelcovna (když nebude počasí, tak místo venkovního aquaparku můžete navštívit městské lázně - jsou tam také možnosti vyžití pro děti), jinak na koupání je i Křetínka kousínek za Letovicemi nebo pěkný rybník Suchý za Boskovicemi. Inspiraci nejdete např. na www.boskovice.cz (turista).

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Gimulka) ID 103745 (19.6.2014, 13:28)
Prosím o tipy na výlety, pojedeme tam na 4 dny, v plánu je Macocha. Pak chci nějaký hrad ( s dětma jenom venku)- je lepší Svojanov nebo Boskovice??? A co jeskyně Blatnických rytířů - mohlo by se tam klukům líbit??
A který tam v blízkosti Letovic doporučíte aquapark? Něšla jsem hezký buď přímo v Letovicích nebo Boskovicích nebo pak ve velkých Opatovicích. Děkuji i za další tipy.

ODPOVĚDĚT
marie M. (mmatuli) ID 35448, mimibazar.cz/mmatuli (19.6.2014, 15:34)
Tak 4 dny neni moc, tak nema asi cenu prilis jezdit na velke vzdalenosti a radeji se podivat po mistnich zajimavostech. K tomu vyctu pode mnou jeste dodam, ze v Boskovicich je taky pekna zricenina, je videt zdaleka a je to pekna prochazka k ni. U Kunstatu je v arealu Blanickych rytiru i rozhledna.
Takze nejspise si to rozdelit na jeden den jeskyne, dale napriklad jeden den Boskovice, jeden Kunstat a jeden na neco dalsiho (Letovice).
Napriklad Rudicke propadani je taky pekne, je tam i lom na koupani :d

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (19.6.2014, 14:05)
Aquapark třeba Blansko.
Jinak hrady Boskovice ,za mě asi hezčí Svojanov ,jinak ale i zámek Boskovice je krásný ,zámek Rájec také velmi,zámek Lysice zrovna tak ,jeskyně Sloupsko-šošůvské , jeskyně Balcarka v Ostrově u Macochy ,Punkevní jeskyně, zámek Letovice, koupaliště také v Letovicích,zámek Kunštát ,vedle hned jeskyně Blanických rytířů(není to nic velkého ,ale pěkné , najděte si o co jde),Olešnice muzeum strašidel, celý okres Blansko pohledejte ,je toho hodně ,-)
také kousek v Boskovicích je pěkné westernové městečko..

ODPOVĚDĚT