zmenšení prsou
Holky,byla jste některá na zmenšení prsou?Sdělte mi prosím svoje zážitky,jak jste snášely pooperační stav atd.Děkuji všem
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Irena H. (precisa) ID 64022, mimibazar.cz/precisa (8.7.2014, 16:24)
Jsem po zmenšení rok a půl. Naprostá spokojenost. Odebráno 2,7 kg z obou. S hojením jizev jsem neměla problém a letos už jsou sotva znatelné. Ještě před operací jsem začala užívat homeo. A po operaci jsem nejraději mazala měsíčkovým krémem od Saloos. Bolest byla v pohodě. Nejhorší pro mě bylo spát ty dva tři týdny jen na zádech. Prvních 14 dní si sama skoro nic neuděláte. Neoblečete nic přes hlavu, neumyjete si vlasy a tak. Třetí týden už to bylo lepší, i když teda řízení auta nic moc, naštěstí jsem si pak svoje vyměnila s chlapem za automat.

ODPOVĚDĚT
Ivana D. (dufíci) ID 137366, mimibazar.cz/dufici (8.7.2014, 19:45)
A kde jste, prosím, byla? A platila jste si sama? Pokud ano, kolik?
Ptala jsem se v Brně, bylo mi řečeno, pokud budou brát aspoň 1 kg z každého prsu, může to jít přes pojišťovnu.
Děkuji moc.

ODPOVĚDĚT
Irena H. (precisa) ID 64022, mimibazar.cz/precisa (8.7.2014, 23:38)
Dělali mi to v Brně Bohunicích, měla jsem to doporučeno ze zdravotních důvodů. Ale nebylo předem určeno kolik mi odeberou, nevím jestli se to dá takhle odhadnout. Měla jsem to přes pojišťovnu, je potřeba vyjádření několika lékařů (tuším, že to byl obvodní, ortopedie, mamograf a myslím, že ještě jeden) a k tomu se pak vyjádří ten operatér a pak to teprve schvaluje komise u pojišťovny. Měla jsem to vyřízené během měsíce. A jsem moc spokojena, jak s velikostí, tak s tvarem.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (8.7.2014, 16:04)
Zrovinka včera jsem to probírala s kamarádkou. Je moc spokojená, dělali jí to v Praze (bydlí tam) a vypadá skvěle. Okamžitě po zákroku vypadala štíhlejší a potom ještě zhubla a nyní je kost. Má je už asi 8 let. Měla ale problémy s hojením. Má jizvu pod prsy a kolmo od bradavek a měla prý otevřené rány, musela na reoperaci.
Dokonce padla i ta magický věta o zvýšení sebevědomí, o kterém se mluví hlavně při zvětšení prsou ,-)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Vidy) ID 403512 (8.7.2014, 21:08)
Prosim cenu (L)

ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (kraloska) ID 179916 (8.7.2014, 13:00)
Osobně jem nebyla, ale sousedka absolvovala ze zdravotních důvodů. Dopadla špatně, nemá to vůbec hezké, na zádech jakoby andělská křídla jak tu kůži vytáhli a prsa nepěkná, jizvy, dvorce a bradavky nepřirozené. Byla na tom ve FN Olomouc.

ODPOVĚDĚT