| VLASTA H. (VAJAJ) ID 245784 (8.8.2014, 9:56) |
Zavařuju si taky maso každý rok jak se psalo níže,taky dávám do sklenic se šroubem-vařím 1,5h.Letos jsem pekla jehněčí-na pánvi čínu kuřecí prsa ,jen solím-játra kuřecí ty jsem dělala letos poprvé a dobrota ,na místě jsem je dodělla na medu k tomu rýže a rajčatový salát a chlapi hrče za ušima pak kuličky z mletého masa-k tomu rychlá ,,rajská,, z rajčatové štávy k tomu těstovinyvepřové na kostky na kmíně-chlapovi bůček-kuřecí stehenní. Vyhovuje mi to tak,pak jen ohřeju dochutím a někdy zahustím ,přílohu a je hotovo otázka 20ti minutek. S tou zeleninou nevím raději bych přidala až na místě,jednak bych měla strach z kysnutí a jednak by byla myslím blemcavá Pěknou dovolenou
ODPOVĚDĚT |