Rajčata ve vlastní šťávě
Děláte někdo? já je zavařila, ale nějak jsem je netlačila, tak nejsou ponořená v žádné tekutině. Nezkazí se to?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Anna Vokáčová (aenja) ID 50317, mimibazar.cz/aenja (16.8.2014, 11:33)
Mám v jednom receptu- zatížit dřívkem,nevím teda jakým.tak aspoň pro příště..taky se na ně chystám.

ODPOVĚDĚT
Ivana M. (Yff 63) ID 514248 (16.8.2014, 6:50)
Já tam tekutinu vždycky mám. Nadbytek rajčat rozvařím v kastrolu, mírně osolím, naplním sklenice a zavařím. Dělám z toho většinou rajskou omáčku- rozmixuju, přecedím atd...

ODPOVĚDĚT
Pavlína Stran. (stranpa) ID 31828, mimibazar.cz/stranpa (15.8.2014, 20:12)
Dělám pečená rajčata...pak je naložím do oleje...v lednici vydrží

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petulee26) ID 310357 (15.8.2014, 19:40)
Ne, moje máti je tak dělá už roky. Po otevření sklenice je rozmixuje tyčovým mixérem a použije do polévek, omáček atd.

ODPOVĚDĚT
Ilona B. (Ilis1) ID 136003 (15.8.2014, 19:55)
Děkujiii :-)

ODPOVĚDĚT