červená řepa
jak dlouho vařit ...potom budu zavařovat
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Jana C. (cajac) ID 358924 (4.9.2014, 21:45)
Nevarim.strouham syrovou a pak zavaruju na 80-tak 20min (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Martina V. (Aliga) ID 10256, mimibazar.cz/aliga (4.9.2014, 16:57)
delam v papinaku, asi 20minut vel cca jako grep

ODPOVĚDĚT
Hana M. (tulipanka) ID 41423, mimibazar.cz/tulipanka (4.9.2014, 9:57)
moc děkuji jdu na to (Y)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (4.9.2014, 9:54)
k vaření vybrat stejně velké bulvy aby byly uvařené všechny stejně, zkouším jehlicí na pletení, až z řepy volně vyklouzne je uvařeno, středně velké tak asi půl hod, jo a pře vařením neloupat, vytekla by vám cenná šťáva

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (4.9.2014, 9:53)
Do měkka - červená řepa se špatně rozváří, takže při sterilování se nerozblemcne.

Konrétní délka závisí na velikosti té řepy... Jinak nejjednodušší a ve výsledku nejchutnější je předem řepu upéct. Omyjte ji, neloupejte. Dejte do pekáče s víkem a nebo řepy obalte alobalem a pečte na 180 stupňů 40 minut malé řepy a zhruba 60 minut velké. Pak je nechte vychladnout, oloupejte - půjde to normálně rukou, nakrájejte, zalijte nálevem a vysterilujte.

ODPOVĚDĚT