Maminky prosím,nevím kde sehnat...
potřebovala bych na vánoce sehnat encyklopedii o válce.Buď o 1.nebo o 2.světové válce,ale aby byla určená pro děti cca 10let.Už jsem docela zoufalá ze syna, nevím, kde pořád hledat odpovědi na jeho všetečné otázky.Třeba by odpovídal Ježíšek :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (26.10.2014, 19:42)
Vím, že pěkná a čtivá kniha kde je i zmínka o válkách je Dějiny českých zemí I a II. Taková velká hnědá kniha. Odpověď na všetečné otázky dětí najdete jedním klikem na netu...můj brácha byl fanda na druhou světovou válku ale co si vybavuju knížky, které má v knihovně, určitě by to pro syna ještě bylo náročné. Pěkné byly i dokumenty o válce, snad dostupné i na ivysílání české televize.

ODPOVĚDĚT
Naďa Z. (Zezulci) ID 345886 (26.10.2014, 20:53)
Míšo děkuji moc!!! Ono se to řekne, jedním klikem na internetu,ale to by jste ho musela zažít.Všechno tak rozebere do posledního detailu, že už na něho opravdu nestačím a ty války jsou opravdu u mě problém *-) Proto bych chtěla knížku pro Ježíška, která bude využitá s nadšením a elánem a ne z donucení "něco" číst.Děkuji moc, ta vaše knížka vypadá hezky!

ODPOVĚDĚT
Naďa Z. (Zezulci) ID 345886 (26.10.2014, 15:12)
hodně ho to všechno zajímá,ale nemůžu nikde nic normálního najít a v klasických encyklopediích to není na pochopení pro "jeho "hlavu.Všem vám moc děkuju!!!! (G) (G) (G)

ODPOVĚDĚT