DRUHÝ DOMEČEK U BALATONU V OBOU BYLO LUXUSNĚ
V OBOU BYLO LUXUSNĚ
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Olga T. (OlinaT) ID 23783, mimibazar.cz/olinat (5.2.2015, 11:11)
Můžu se zeptat, kde to je? Byli jsme u BAlatonu jednou a strašně se nám líbilo (F)

ODPOVĚDĚT
Táňa Spiewoková (COOLpiskle) ID 128833, mimibazar.cz/COOLpiskle (5.2.2015, 11:22)
OLI KRÁSNÝ DEN, BYLA TO OBEC BALATONLELLE, JELI JSME JEN TAK S DĚTMI...... V ZÁŘI.. JEN TAK S DĚTMI A PŘÍBUZNÝMI, UŽ TAM BYLO VŠUDE PRÁZDNO.. PARÁDA.... HNED V PRVNÍ RESTAURACI NÁM NABÍDLI PANÍ KTERÁ ŽE MÁ DOMKY JAK U PLÁŽE TAK I DÁLE.... NA TŘI DNY NÁS UBYTOVALA ASI 200 M OD PLÁŽE.... VLASTNÍ PATRO, ZAHRADA BAZÉN, KRBÍK..... PROSTĚ PARÁDA..... DALŠÍCH PĚT DNÍ JSME BYLI UBYTOVÁNÍ PŘÍMO U PLÁŽE TAKY VLASTNÍ ZAHRADA VLASTNÍ MOLO, VLASTNÍ LABUŤKY... KTERÉ NÁS KRÁSNĚ RÁNO BUDILI.... CELÉ SPODNÍ MEGA PATRO NAŠE..... ZA ŠEST DOSPĚLÝCH A ČTYŘI DĚTI.... JSME ZA TÝDEN BÁJEČNÉHO LENOŠENÍ ZAPLATILI CCA 10.000,- S PANÍ BYLA DOMLUVA NĚMECKY... A DALO SE..... DOPORUČUJI LEPŠÍ NEŽ U MOŘE... ALE JET RADĚJI KONCEM SRPNA.... ČI ZÁŘÍ (L)

ODPOVĚDĚT
Olga T. (OlinaT) ID 23783, mimibazar.cz/olinat (5.2.2015, 11:33)
Táňo dobrý den, my jsme byli taky kousínek od BAlatonu, ale byli jsme v Penzionu, kde bylo více pokojů, ale bylo to tam klidné, bazén na zahradě taky (Y). Náhodou kontakt na paní nemáte, že? Mě tam překvapilo, jak hezké domy tam mají na pronajímání (F)

ODPOVĚDĚT
Táňa Spiewoková (COOLpiskle) ID 128833, mimibazar.cz/COOLpiskle (5.2.2015, 11:41)
Jak říkám jeli jsme tam v září... a nikde už ani noha.... myslím že kdyby jsme jeli v tom letním horkém ruchu..... tak možná neseženem... třeba tento domek..... celá spodní část.... to byly 3 ložnice pro naše tři rodinky..... velký obývák, veliká kuchyň.... terasa..... koupelna..... + v jednom pokoji sprcháč...... vlastní vchod.... pak byly ještě apartmány nahoře..... myslím 2 nebo tří.... měli taky své vrchní terasy... a ani jsme ty lidi neviděli.... ale věděli jsme že tam jsou poláci..... dle zaparkovaných autíček..... pro děcka i pro nás fakt parádička..... mám pocit že sestřenka má ještě adresku, tel. či meil na tu paní... zase se malinko rozhodujem zda tam nevyrazíme..... i na více dní... třeba od toho místa k chorvatskému omiši to bylo nějakých 400 km... možná bysme to zkusili pár dní tam a pak do chorvatska..... a ty jejich zááááákusky v marketech... to s našima se nedá ani srovnávat..... až budu s

ODPOVĚDĚT
VERA g. (vikikanova) ID 159129 (6.2.2015, 16:02)
Táni,nemáte adresu nebo meil?Děkuji pošlie do vzkazu děkuji moc :) Věra

ODPOVĚDĚT