Tvarohový krém
Co dělám špatně?Dělám Míša řezy a krém se mi opět nepovedl-minule byl hrudkatý a tekutý.Dneska jsem tedy dala opravdu měkké máslo,dlouho třela s cukrem a potom pomalinku přidávala tvaroh/1 máslo,2 tvarohy/.
poslední fotografie v albu Tvarohový krém
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Monika K. (monky3) ID 66156 (1.3.2015, 9:34)
píšete, že třete.....krém vždy šlehám ručním šlehačem...nevím, jak jste to myslela (L)

ODPOVĚDĚT
Jana H. (Anaj71) ID 351938, mimibazar.cz/anaj71 (28.2.2015, 22:13)
Všem Vám moc děkuji za rady.S tím ztužovačem do šlehačky to ztuhlo.Nakonec to taková pohroma nebyla,jen se po nich zaprášilo :-),takže zkusím znovu.

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (28.2.2015, 21:44)
existuje v pytlíčku "želatina za studena" - je to rychlé - jen se to rozmíchá ve vodě a k tomu přimíchá co chcete. Já tak dělám tvarohové krémy - ztuhne nádherně /tvaroh+zakys.smetana/ . Jen teda s Míša řezama jsem problém nikdy neměla..... *-) a to jsem je dělala už mockrát, tak fakt nevím. používám tvaroh ve vaničce /je dost hustý/. na másla si teda dávám pozor, ve spoustě z nich jsou rostlinné tuky a voda :-(

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Zamie) ID 88816 (28.2.2015, 21:24)
Já do krému jedině Jaroměřický červený (balený) tvaroh. Nehrudkuje, tuhne, není nakyslý.

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (malakaca) ID 313987 (28.2.2015, 13:37)
Dělám je dost často a to normálně vaničkový tvaroh 2x + kostka másla, cukr - nic netřu, jen prostě smíchám ,-) a nestalo se mi , že by se nepovedlo (^)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (28.2.2015, 12:25)
Jani, jaké máslo používáte?

ODPOVĚDĚT
Jana H. (Anaj71) ID 351938, mimibazar.cz/anaj71 (28.2.2015, 12:50)
...bylo v akci :-)ale normálně stojí přes 40.takže bych řekla,že máslo bylo v poho...no ,jsem poučená :-)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (28.2.2015, 14:22)
Tak to nevím *-) ony totiž dělají paseku ta másla s příměsí rostlinného tuku...někdy se tváří jako normální máslo, ale pak to netuhne +o( ale Míša řezy dělám už 20 let (ikdyž teď jsem je už dlooouho nedělala) a za celou dobu se mi nikdy nestalo, že by byl krém tekutý...nechápu jak by mohl být, když tam je jen máslo, cukr a dva tvarohy *-) tvaroh vždycky beru ten, co je v akci, ať už v alobalu nebo v kelímku... *-)

ODPOVĚDĚT
Radka H. (radkaaa) ID 95559 (28.2.2015, 12:10)
Jaké tvarohy používáte? Podle mě je problém v tvarohu...... z vaničky je vždy tekutý, koupila bych klasickou kostku a vše pokojové teploty.....

ODPOVĚDĚT
Jana H. (Anaj71) ID 351938, mimibazar.cz/anaj71 (28.2.2015, 12:18)
..měla jsem 1kostku a 1 vaničku,ale i ten byl hodně hustý.V receptu bylo tvaroh ve vaničce..,tak se to té paní asi tak daří.Jsem poučená....

ODPOVĚDĚT
Veronika R. (lucy1412) ID 302817 (28.2.2015, 18:25)
Já teda nikdy z vaničky tekutý krém neměla. Kupuji jakýkoliv ve vaničce nebo v alobalu, je to jedno. Nikdy jsem žádný rozdíl neviděla. Peču každý víkend! Jinak dělám Míša řezy úplně stejně jen na 3 tvarohy dávám jen 3/4 másla. Včera jsem měla 2 v alobalu a jeden nízkotučný ve vaničce. Máslo opět nijak nehrotím, také nevidím žádný rozdíl ve výsledku. Pokaždé jsou stejné. Jen to teda netřu (ručně), ale šlehám ručním šlehačem.
Jinak dělám tyto jsou vynikající, jen dávám tři tvarohy ( tvaroh milujeme) a místo Zlaté Hany 3/4 kostky másla. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19166

ODPOVĚDĚT
Lada Š. (lase) ID 4451, mimibazar.cz/lased (28.2.2015, 12:08)
Četla jsem, že zahušťují banánem nebo pak želatinou...., do těch Míša řezů by ten banán nemusel vadit.

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (28.2.2015, 12:01)
Jani, ja delam krem jenom tvaroh, trosku slehacky, citronova kura, cukr.

Ale to toho vaseho kremu zaslehejte ztuzovac do slehacky, postupne, mozna i dva, uvidite, jak to bude pod metlou tuhnout

ODPOVĚDĚT
Jana H. (Anaj71) ID 351938, mimibazar.cz/anaj71 (28.2.2015, 12:15)
Děkuju!!!!ztuhnul (Y)Je to pro mne cenná rada,ten ztužovač,nikdy mne nenapadlo ho použít i na něco jiného než šlehačku.Tyhle řezy jsem ,ale stejně dělala naposled.Chtěla jsem klasiku,co nám kdysi dělávala doma mamka.,ale budu dělat zase jenom tvaroh a šlehačku...

ODPOVĚDĚT
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (28.2.2015, 12:24)
(Y) (Y) (Y) to je skvele, ze se podarilo, ja si tim pomaham hodne, i treba u mascarpone. Je to jednodussi, nez se frflat s zelatinou (smich)

ODPOVĚDĚT
Jana H. (Anaj71) ID 351938, mimibazar.cz/anaj71 (28.2.2015, 11:53)
....a zase je to tekuté,přesto,že se to už dlouho chladí.Co s tím?čím zahustit?

ODPOVĚDĚT
Ilona P. (Dandulee) ID 37681, mimibazar.cz/dandulee (28.2.2015, 13:48)
pudinkem?

ODPOVĚDĚT