Sanatorium Edel ve Zlatých horách
Máme jet v polovině května se synem. Byli jste tam někdo? Jedeme poprvé, poraďte prosím, co si sbalit, co tam využijeme?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
MARTINA H. (Appletka) ID 17764, mimibazar.cz/appletka (27.4.2015, 21:51)
Marti, dobrý den, my s dcerou taky jedeme v polovině května. Ptala jsme se kamarádek, které tam už byly, tak shrnuji: na speleoterapii něco teplejšího, v jeskyni je 7 stupňů, takže já dceři beru podšité šusťáky, starou zimní bundu, gumáky. Prý fakt starší oblečení, v jeskyních je bahýnko, takže děti přijedou jako čuňátka, hodně věcí tam asi i zničí. Pak ji beru docela dost tepláků, bude lítat hlavně venku, tak ať se cítí pohodlně. Prý se tam dají kola, koloběžky půjčit, tak to zvážíme, zda něco vezmeme. Já si třeba beru kávovar, protože to ranní vstávání v 6 hodin vyžaduje ranní dávku ještě před snídani :D Když tak mi písněte do vzkazů :-)

ODPOVĚDĚT
Daniela Č. (kopytko) ID 18402, mimibazar.cz/kopytko (26.4.2015, 21:18)
byli jsme,je tam (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (Oeren) ID 193759 (26.4.2015, 8:10)
Zdravím, určitě zabalit starší teplé oblečení do jeskyně na speleoterapii, pokud vás čeká. Děti tam odpočívaly a hrály všelijaké hry, bývaly hodně špinavé. Nic nového pěkného bych nebrala. Určitě gumáky kdyby bylo mokro a věci na ven. Jinak my vezli ještě malé kolo, které jsme tam pak už nechali pro ostatní děti, dcera po příjezdu dostala nové. Bývali tam kousek oslíci, dcera je chodila krmit...moc se í tam líbilo.
Petra

ODPOVĚDĚT