Lednice Bosch - chiller box, crisper box
Kdo mate, jste prosim spokojene s temito prihradkami? Opravdu v nich potraviny vydrzi dele? Rozhoduji se mezi Liebherr a Bosch.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lada Z. (Zlatenka) ID 18175 (29.4.2015, 19:47)
Máme LG - přihrádka Fresh 0 zone na maso uzeniny - super potraviny opravdu vydrží déle, a přihrádka Balance crisper na ovoce zeleninu - tam moc rozdíl oproti běžné lednici nevidím. Bosch se mi líbila moc provedením, ale vnitřní prostor mi přišel ve srovnání s jinými malý.

ODPOVĚDĚT
Jana M. (yzys) ID 69346, mimibazar.cz/yzys (29.4.2015, 15:03)
Mám tuto bosch a nevím jestli bych znovu volila, první než jsme si zvykli byl zvuk často jakoby zavrčí a pokud máte někde blízko spaní-může to rušit, jinak pod tou velkou spodní zásuvkou na zeleninu se tvoří potok vody,která stéká ze zadní stěny a pokud jednou za čas nevysajete,je tam rybník s plísní,což mne poprvé vylekalo a volala jsem na servis, bohužel se to prý u těchto lednic takto řeší a není důvod k reklamaci, zásuvka má regulaci vzduchu a to si musíte také vychytat, jak máte mít otevřeno, jinak se to rosí apod.., do boxu na maso naopak dávám třeba smradlavý sýry,pak tolik není cítít, jinak ale spotřeba vynikající,mrazák také super a akustický signál kvůli dětem super věc i pro případ mrazáku,Liebherr bude asi trochu vyšší cena, ale je to určitě kvalitnější ale jinak už máme po záruce a maká furt stejně |:o)

ODPOVĚDĚT
gabriela b. (gabra) ID 3303 (29.4.2015, 14:52)
šla jsem kupovat Bosch, ale vedle stál Liebherr a bylo rozhodnuto :-)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka C. (dvladka) ID 1058, mimibazar.cz/dvladka (29.4.2015, 14:20)
Doporučuji Liebherr s BioFresh zónou. (Y)

ODPOVĚDĚT