Nevysávající nový vysavač - Zelmer Aquawelt 1600W
Koupili jsme nový vysavač - podle mého názoru nemá žádný tah, vůbec na koberec nepřilne při vysávání... ve srovnání se starým, 5-letým vysavačem jiné značky jsme si dost pohoršili. Zajímalo by mě, zda se toto dá reklamovat, zda se to dá posoudit?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Helena M. (helemobil) ID 18001, mimibazar.cz/helemobil (22.11.2015, 8:28)
Mužu se zeptat jak jste spokojene s timto vysavačem?Zvažuji koupi hlavně kvuli mokremu čištěni kobercu a sedačky-mate vyzkoušene?

ODPOVĚDĚT
Eliška Z. (Okurkaa) ID 50141, mimibazar.cz/okurkaa (1.6.2015, 12:31)
Rodiče ho mají a vysává skvěle. Super je i rotující turbo kartáč. Já mám bezsáčkový Fagor, ale když chci pořádně vysát koberce, půjčuji si tento od našich ,-) ,-) A to co potom člověk vidí v té vodě :-$ :-$ :-$
Třeba EX tchýně má Rainbow, taky filtruje jen přes vodu a nemám pocit, že by se přisával na koberec a přesto je koberec po vysátí znatelně čistější. To už je spíš záležitost hubice. Pokud byste měla pocit, že i při zapnutí na maximální výkon zůstává smetí na koberci a ve filtrační vodě nic moc, určitě reklamujte. Může být vadný. Mě se stalo loni, že sušička na ovoce foukala a foukala teplý vzduch, přesto vůbec nesušila, tak jsme ji 3 dny od koupě použitou vrátili s udáním důvodu, že nesuší a koupili jsme jinou a v pohodě :-)

ODPOVĚDĚT
Hanka S. (Nikitini) ID 60232 (1.6.2015, 9:12)
Jsou tam tlačítka + - svítí Vám komplet všechny kontrolky? Mám ho a je dobrý - teda že by mi rval koberce z podlahy, to ne, ale stačí.

ODPOVĚDĚT
Eva M. (Mázovka) ID 192582, mimibazar.cz/mazovka (31.5.2015, 19:42)
Markét,máme přesně tento a nazvedává mi koberce.Někde bude u toho Vašeho problém.Zkoušeli jste kouknout na filtry,jestli jsou třeba dobře dané? *-)

ODPOVĚDĚT
Stana K. ((piskle)) ID 20530, mimibazar.cz/stanak (31.5.2015, 18:08)
Mam ho a je skvely,nekde bude chyba.Vysaje uplne vsecko a bez problemu.Napadlo me,ze na tom nastavci je takova jako klapka na prepnuti k vysavani hladkych ploch,zkuste prepnout. (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (31.5.2015, 18:02)
mamka taky takovej měla dříve za 10 tisíc, bez sáčků, ten koberec to jen hladilo, žádný vysávání, navíc ta mezera dole v tom na vysávání malá, žádný tah, děs běs, pak se jí díky bohu rozbil a koupila si miele tango plus za cca 4 tisíce a ten tedy vysává, že bere i koberec od podlahy, takže až nejsem příznivcem těchto vysavačů, mám vorwerka x let, tak tento mě nadchnul a navíc se umístil výborně v Dtestu.........koupila jste ho v obchodě nebo přes internet? *-)

ODPOVĚDĚT