Sedací soupravy JECH x jiná značka ?
Stará sedačka již dosluhuje a na zimu bych chtěla pořídit novou, líbí se mi od Jech ty kombinované se dřevem, nevím jak se pohybují cenově, nemáte někdo doma popř. neznáte jinou značku s takovými sedačkami? Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Eva C. (rečkov) ID 162468 (16.8.2015, 12:59)
Mě se líbily už před deseti lety, ale ty peníze jsme neměli, tak jsme koupili takovou, na kterou jsme měli, ale ta už právě dosluhuje.
Nechci válecí modernu, ale kombinaci se dřevem, rozkládací, tři+dvě+křeslo, peníze na ni také nemám, tak musím začít šetřit neb jiná sedačka mi do baráku nesmí, ledaže by se objevila taková, která by mohla těmto konkurovat.
Mějte se hezky.
Eva

ODPOVĚDĚT
Iveta H. (Charlesska) ID 145992, mimibazar.cz/charlesska (16.8.2015, 10:06)
Sedačky JECH se mi taky moc líbí, byli jsme v jejich obchodě, ceny cca od 50 tisíc.

ODPOVĚDĚT
Radka M. (dobi_66) ID 288806, mimibazar.cz/dobi-66 (16.8.2015, 8:34)
Rodiče mají před rokem kupovanou JECH, kvalita je nesrovnatelná, naprosto perfektní provedení. Doporučuji zajet a vybrat přesně. Naši chtěli sedačku a ne válecí :) takže si vybrali předně podle požadavků. Mají trojku, křeslo a dvě stoličky pod nohy. Ano ceny jsou vyšší ...

ODPOVĚDĚT
Eva V. (evucha124) ID 111016 (16.8.2015, 8:13)
Máme sedačku Betty, rozkladací 8. rok.Potah je pořád stejný, kvůli dětem mám na něm deku, nevrže, prakticky jako nová. Máme dvojsedák s rozkladem, dvě křesla, židličku pod nohy, válec za hlavu (ten už bych nekoupila), stolek a stálo to asi 36 tis. Ale jsem za ni ráda, asi rok jsme na ní spali a docela to šlo (měli jsme patro na spaní a jak se děti narodily, tak jsem nechtěla slézat každou chvilku dolů). Když dáte do vyhledávače názvy typů sedaček, tak najdete přiližné ceny. Tenkrát se mi zdála dražší, měla jsem reference od známé (má rozkládací křesla), ale rozhodně nelituju. Do kuchyně jsme koupili sedačku v Kika, že nám nebude líto,když se zničí, ale ta kvalita se nedá srovnat. Dávám jí tak max. 5 let pokud vydrží

ODPOVĚDĚT