Dobry den Ikea mate spokojenost?děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (1.9.2015, 11:53)
máme jí v tom světle modrém potahu a za mě už nikdy v životě.
Pokud pominu to, že ty polštáře urovnávám tak stokrát denně a pokud je jen jediný odhozený stranou, tak to vypadá příšerně, prostě pořád bordel, tak zrovna ten světle modrý potah se nedá ani prát ani chemicky čistit, takže za 2 roky je na odpis ... normálně ho hážu do pračky, takže je ta látka celá zlámaná, ale prostě 10 tisíc za nový potah jim každé dva roky dávat určitě nebudu. Takže ještě rok, až menší dcera povyroste, a pak si koupíme pořádnou sedačku z kvalitní kůže.
Takže pokud chcete jako provizorium na chvíli, tak jo, ale mně už sedačka s volnými polštáři nesmí přes práh.

ODPOVĚDĚT
DENISA C. (denca069) ID 479426 (2.9.2015, 9:21)
+sice nemam tuhle ,ale mne prave vyhovuje sedacka s volnymi polstari.mame jich polstaru na siroke sedacce 120cm nerozlozene 12 kusu a nemuzu si ji vynachvalit

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (2.9.2015, 9:25)
tak ono je něco jiného mít na sedačce dekorativní polštářky, ale na téhle sedačce se bez poskládaných polštářů v podstatě vůbec nedá sedět, protože se nemáte za co opřít a ten sedák je na sezení bez nich příliš hluboký ... já nesnáším bordel a mít rozházené polštáře mně úplně přivádí k šílenství.

ODPOVĚDĚT
DENISA C. (denca069) ID 479426 (2.9.2015, 12:32)
ja prave mam typ sedacky kde ty polstare patri k sedacce nejsou dekorace .ctyri velke pak ctyri mensi a nejmensi :)a prave mam taky sedak hluboky ,ale je fakt ,ze nemam male deti .ale nam prave vyhovuje sedet ci lezet a mit kolem sebe polstare ,proste upravit si ji prave ,napolohovovat dle potreby .my sedacku mame hlavne na valeni .takze sedacka je pro mne misto kde polstare muzou byt i volne pohazene .je rozdil samozrejmne kdyz cekame nastevu ,ale i nastevy si uz u nas zvykly,ze muzou pololezet ci polosedet jak chcou :)je proste sedacka strasne velka ,ale chapu,ze nekomu to muze vadit :)takze asi byt pani rozhodla bych se podle toho jak to beru jestli krive polozeny polstar mi leze na nervy a nebo je sedacka na relax :)

ODPOVĚDĚT