Jaké okrasné keře a květiny zasadit v říjnu
Zkušené zahradkářky, poraďte jaké okrasné keře a a nenáročné květiny zasadit. Přemýšlím o keříkových růžích a a mám nějaké cibulky mix květin. Doteď co jsem zasadila tak katastrofa. Jsem začátečník a nedaří se.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Xenie K. (Dannylla) ID 25364 (1.10.2015, 13:23)
My sázeli v tomto období i thuje smaragdy, dřišťály, brsleny, jívu, bobkovišeň, okrasné trávy..........hnojili jsme, zalévali, i při oblevě a neodešla ani jedna rostlina. Také rostlinám nerozumím, a když se mi časem něco na daném místě nelíbí nebo hodně rozroste, přesadím, to můžete vždycky. Zahradničení zdar :-)

ODPOVĚDĚT
Lada V. (LadaVac) ID 30183, mimibazar.cz/ladavac (1.10.2015, 11:09)
Určitě mohu doporučit motýlí keř,mám dva- fialový a žlutý a stále kvetou snad už 4. měsíc ,rychle rostou a jsou moc hezké.Pak mám taky muchovník ,ktrásně bíle kvete a plody se dají jíst,dále rakytník,z menších rododendron.Na podzim lze sázet prakticky vše.

ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (MarAli) ID 164683, mimibazar.cz/storzerka (1.10.2015, 10:51)
Jarní cibuloviny saďte teď - tulipány, narcisy atd. Teď je nejlepší doba. Já se chystám o víkendu sadit i skalničky a motýlí keř - musíte ale hodně zalévat, nenechat napospas. Naopak teď určitě nesaďte jehličnany, jejich kořeny se chystají k odpočinku a mohly by vám přes zimu odejít.

ODPOVĚDĚT