Pařížská šlehačka a mražené borůvky
Prosím o rychlou radu, budu plnit dort pařížskou šlehačkou a přání je mít v ní borůvky. Mám mražené, ale bojím se aby se to nerozmočilo. Má někdo zkušenost? Děkuju!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Jitka J. (basetka) ID 215, mimibazar.cz/jitkaj (21.11.2015, 13:03)
Z borůvek udělejte rozvar (takový žahour ,-)) a podávejte k dortíku, bude to mňamka (Y) Nemůžu přijet? :-D

ODPOVĚDĚT
Ivana B. (kymama) ID 374185, mimibazar.cz/kymama (21.11.2015, 13:03)
Mražené nedoporučuji, to nikdy obzvláště ve šlehačce nedopadne dobře

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (21.11.2015, 13:02)
Pokud plníte dovnitř dortu, tak to nevadí, naopak se to krásně vcucne, dělám a na škodu to není. Navrch dortu jsem ale nezkoušela.

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Lůca81) ID 193139 (21.11.2015, 13:18)
Ano, plním dovnitř. Tak myslíte borůvky na korpus, na to pařížskou šlehačku a přikrýt korpusem? Spodní vrstva bude světlý máslový krém ...

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (21.11.2015, 16:32)
Jojo, přesně tak, dělám a je to výborné. Tolik vody v borůvkách zas není.

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (21.11.2015, 12:11)
tak to bych neriskla, pustí vodu a budete mít místo krému blivajz, to nejde dohromady, jedině snad borůvkový džem ale mražené fakt ne ,-)

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (Lůca81) ID 193139 (21.11.2015, 12:15)
Taky se toho bojím, už jsem je rozmrazila, ale bojím se aby z toho nebylo bláto (N) Vykašlu se na to, dobré to bude snad i bez nich :-) Děkuju za radu

ODPOVĚDĚT