MĚDĚNÁ BARVA
prosím o radu jak udržujete barvu vlasů. Hodně se vymívá a nikde nemají barevné tužidlo v měděné barvě. Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (7.12.2015, 13:44)
Čím kvalitnější, profesionální barva, tím méně se vymývá. Ale obecně - čím výraznější odstín, odlišnější od přirozeného, tím kratší dobu vydrží.

Pomůžou tomu především šampony na barvené vlasy + maska pro barvené se silikony hned po nabarvení - většinou je vhodné mít produkty z jedné řady. A zcela zapomenout na drogerkové barvy, tedy pokud člověk vyloženě netouží po tom klasickém, maloměstské, zpolavymytém odstínu veverky na speedu.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (jana7490) ID 67202 (8.12.2015, 8:11)
Dobrý den, mohu Vás požádat o radu jakou měděnou barvu na vlasy tedy doporučujete. A zda si jí mohu někde soukromě koupit, když to není žádná běžná z drogérie. Za odpověď, radu či informaci děkuji.

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (leliška) ID 356519, mimibazar.cz/leliska (8.12.2015, 0:27)
. Amando, děkuji za postřehy. Doma si vlasy zásadně nebarvím, chodím k holiči, za barvu platím hodně. Pokud jsem měla jinou, tak to bylo dobré, ale ta měděná je na 8o| 8o|
Kadeřník tvrdí, že tento a červený odstín se nedostane do hloubky vlasů a je to obarvené jen na povrchu, tak to jede dolů. Koupila jsem dnes nějaký šampon přímo na měděné barvy, tak uvidím co to udělá.

ODPOVĚDĚT