OBLEČENÍ - LYŽÁK holka 12let
V lednu jede dcera na hory se školou, jelikož jsme nelyžaři, tak nevím jaké oblečení jí koupit! (Chci jí hory alyžování dopřát). Jaké oblečení na běžky?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Stepanka S. (stepik57) ID 206528 (9.12.2015, 9:31)
To je dobře že jí od toho neodrazujete.Jak už psaly níže maminky, funkční prádlo (spodky+triko dlouhý rukáv)na to slabší mikču nebo opět něco funkčního a slabší bundu (určitě né zimní).Je dobré mít s sebou i slabé rukavice, které by si navlíkla jako spodní vrstvu pod další(prstaky od vjetví), i něco na krk (jak jsou ty různé šátky).Hezké vánoce

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (9.12.2015, 5:05)
jsme na tom stejně, v lednu pojede dcera po třetí, tak v decathlonu jsme koupili termo prádlo a termo ponožky jinak chtěla oteplováky a bundy, měla jsem pro ni koupený i overal, ale nechtěla ho, tak jej budu prodávat.

ODPOVĚDĚT
Andrea Z. (andi1) ID 27749, mimibazar.cz/andi1 (8.12.2015, 20:17)
Hlavně funkční spodní prádlo - spodky a triko s dlouhým či krátkým rukávem, slabší mikroflícovou mikču a na to bundu slabší - větrovku nebo běžkařskou. Silnější ponožky do bot, čepice a rukavice stačí slabší , tělo se za chvíli zahřeje. My běžkujeme celá rodina a máme všichni ještě slabší vestu přes bundu - třeba softshelovou, je dobrá ze začátku než se člověk zahřeje, nebo když se chvíli stojí oblíknout si jí.

ODPOVĚDĚT