Pařížské rohlíčky
Těsto se mi vždy nerovnoměrně nafoukne, jakoby bílková vrstva se oddělí od ostatní hmoty. Jde tomu nějak zabránit? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Vlaďka C. (dvladka) ID 1058, mimibazar.cz/dvladka (17.12.2015, 8:01)
Bílková hmota? *-)

Dělám vždy těsto pouze z 21 dkg ořechů, 21 dkg cukru moučky a 1 vejce. Vše vypracuji v těsto a vyvaluji na vále. Jsou (Y), už je mám hotové i s krémem.

ODPOVĚDĚT
Kristýna B. (kristyte) ID 278434 (17.12.2015, 11:29)
a prosím jen toto jo a hned vyhrajujuete?
Děkuji

ODPOVĚDĚT
Vlaďka C. (dvladka) ID 1058, mimibazar.cz/dvladka (17.12.2015, 15:19)
Ano, vypracuji rukama těsto a nechám odležet. Buď tvaruji ručně rohlíčky nebo vyvaluji pod potravinovou fólií a vykrajuji. Letos jsem dělala tvar piškot: http://www.dortisimo.cz/_images/fullsize/img540086a5c99c2.jpg

ODPOVĚDĚT
Monika R. (monik15) ID 200964, mimibazar.cz/monik15 (17.12.2015, 10:27)
tak to teda zkusím :-) (Y)

ODPOVĚDĚT
Věra P. (kamion) ID 40799, mimibazar.cz/kamion (17.12.2015, 8:29)
A proč ne? Mám taky recept s bílky

ODPOVĚDĚT
Vlaďka C. (dvladka) ID 1058, mimibazar.cz/dvladka (17.12.2015, 8:32)
Asi proto, že se pak paní nedaří. ,-) Může zkusit udělat jinak, jednodušším způsobem. (F)

ODPOVĚDĚT
Věra P. (kamion) ID 40799, mimibazar.cz/kamion (17.12.2015, 9:16)
Ten recept s bílky je taky jednoduchý, ať si každý dělá, jak umí, ne?

ODPOVĚDĚT
michaela p. (klokánek) ID 337658, mimibazar.cz/klokanek (17.12.2015, 21:57)
já dělám z bílků a v pohodě je to pro mě lepší než to válet

ODPOVĚDĚT
michaela p. (klokánek) ID 337658, mimibazar.cz/klokanek (18.12.2015, 7:09)
mila.m poslala jsem zprávu :-) :-)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
mila m. (ukuk) ID 207372 (18.12.2015, 7:01)
Dobrý den,Michaelo,prosím pěkně můžete mi poslat recept na rohlíčky z bílků.Hledám něco nového a tohle neznám
děkuju moc |:o) (F) (F)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno