Ošetření dítěte na zubním v nemocnici v Hr.Králové
Pravděpodobně nás zubařka pošle s dcerou (4) na ošetření zubních kazů do nemocnice, protože to v běžné ordinaci nazvládnem. Prý jí dají něco vypít, aby byla trochu omámená. Máte někdo zkušenosti s takovýcm ošetřením v nemocnici v HK? Co nás čeká?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Kateřina A. (katieee2) ID 208264, mimibazar.cz/katieee2 (27.1.2016, 21:36)
Dcera dostala tabletku dormicum... Nejdřív nic, asi za 20 minut začla perlit - proč ma ten pan dve hlavy? Proč ta židle tancuje? Normálně jak ozrala :-))). Na křesle se trosku sprajcovala (trhali ji čtyřku :-((, pak v čekárně se ale zeptala, kdy uz půjdeme na to trhani... Proste si to vůbec nepamatovala. Všude hlásí, ze k zubarovi uz jen s tabletkou :-)). Je ji 6.

ODPOVĚDĚT
Jiřina S. (j_k) ID 3954 (26.1.2016, 22:21)
Dobrý večer Jitko, byla jsem ve FN s oběma holkama (8 a 10 let)na zubním. Nebojte se ničeho. Šla jsem s dcerkou dovnitř s vystrašeným výrazem, kdy nás naše zubařka poslala s tím, že jsou holky neošetřitelné a že si teprve tam užijeme... Houbeles. Bezvadný a milý přístup, dostaly dychnout "oblbováku" kdy jsou malinko utlumené, ale normálně vnímali, jen prostě nevyváděli a jak dýchají pomalu ten plyn vydýchávaly, a tak znovu, dokud zoubky neošetřili. Starší zobli i injekce mezi tím vydýcháváním a uplně na pohodu. Cca po 30 min. Jsme šli do čekárny, počkat si na zprávu. Obě holky nadšené a že už jinam nechtejí, že tam jsou nejlepší paní doktorky i doktoři v hk, škoda že tam nemohou chodit i na preventivní kontrolu. Takže nebojte! Toto je náš loňský zážitek.

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (JitkaVoš.) ID 414298, mimibazar.cz/jitkavos (26.1.2016, 22:38)
Jiřinko,
děkuji za informace. Docela jsem se uklidnila. Zítra jdeme k naší lékařce, tak se uvidí. Ale máme asi tři kazy a jeden docela velký na stoličce. Tak mi paní doktorka už dopředu oznámila, že pokud to nepůjde pošle nás do HK. A vzhledem k tomu, že naše paní doktorka nemá ráda brečící a neklidně sedící děti, tak se mi i ten Hradec zdá jako nejlepší řešení. Nechci nechat malou trápit bolestí i nervózní paní doktorkou. Ještě jednou moc děkuji. Dobrou noc. Jitka

ODPOVĚDĚT
Jana M. (JanulaGr) ID 196015, mimibazar.cz/janulagr (26.1.2016, 22:12)
Pěkný večer, Jitko, s HK sice ne, dceři ošetřovali v narkóze zuby v Praze ve 2 letech, ale asi v tom nebude žádný rozdíl. V podstatě nám ji odebrali, po hodině vrátili již probranou, po narkóze byla trochu "vzteklá", pak cca hodinu jsme čekali a jeli domů. Zpětně jsem ráda, že jsme to podstoupili, zuby jí, až na 1, který vytrhli, ošetřili plombami a zachránili. Držím palce (Y) (L).

ODPOVĚDĚT
Jitka V. (JitkaVoš.) ID 414298, mimibazar.cz/jitkavos (26.1.2016, 22:34)
Jani, moc děkuji za uklidňující informace. (F)

ODPOVĚDĚT