STAHOVÁNÍ FOTEK-PORADÍTE
Poradíte prosím,jak stáhnout fotky z Huawei P8 do PC.Nevím si s tím rady a návod nemám.POKUD MÁTE NĚKTERÁ TENTO TELEFON,PORADTE MI.DĚKUJI VŠEM
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
jitka m. (motji) ID 165867 (4.2.2016, 11:33)
Je to jak píše Jana. Záleží i na systému, obvykle starší systém, třeba XP, si nerozumí s těmi novějšími přístroji a naopak. Když ho připojíte k pc poprvé, objeví se, že se instaluje nové zařízení. Možná budete muset na telefonu vybrat co s tím chcete dělat, u syna mi třeba funguje jen velkokapacitní uložiště. Jak v pc uvidíte telefon, máte vyhráno. kdybyste potřebovala poradit podrobněji, napište.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (4.2.2016, 10:10)
Míšo, domnívám se, že by to mělo být stejné, jako jakýkoliv jiný přístroj - telefon, nebo foťák. Prostě připojíte telefon na USB kabel rovnou do PC a automaticky se objeví "akce" stáhnout importovat soubory, nebo něco podobného a to jenom potvrdíte. Pokud nemáte kabel, vyndejte kartu a tu buď rovnou na PC, nebo přes adaptér (záleží, jaké vstupy jsou na PC) a to samé. Stáhnete to automaticky, nabídne se to samo :-$

ODPOVĚDĚT
Michaela L. (Misa30) ID 75790, mimibazar.cz/misa30 (4.2.2016, 11:43)
Jani děkuji za odpvoěd,ale právě,že dělám věe jak píšete a nic se mi na monitoru neobjevuje.U původního telefonu Nokie to šlo raz dva.Připojila jsem telefon k PC a najela tabulka a jen jsem klikla stáhnout soubory a bylo to.A ted nic.

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (4.2.2016, 16:15)
Měla jsem problém taky s tímto telefonem a přijel starší syn, vytáhl sim kartu a nějakou sd či čo, zandal znovu a vše už naskočilo, ale taky jsem se s tím dost dlouho trápila. Telefon na PC naskočil, ale vše mi to ukazovalo jako prázdnou složku přes to, že tam fotky byli.

ODPOVĚDĚT