Zimní boty Viking
Jdu pro radu... doporučíte mi tyto botky nebo ne ? Jsou to Viking. Potřebuji pro syna na hory, jede se školou, tak potřebuji fakt kvalitní, pochybuji že si je bude sám sušit. :-) Nebo Superfitky s Goretexem?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Dagmar K. (_Abiona_) ID 206509, mimibazar.cz/-abiona- (1.3.2016, 20:42)
Zdravím Vás, jednoznačně ano. Sice šílená cena, ale podařilo se mi je sehnat levněji na polském Aukru (je to myslím Allegro.pl). Koupila jsem je s nadměrkem tak, že je syn kupodivu nosí už 2.zimu. Asi ten kožíšek slehnul a moc mu nevyrostla noha ;-)
Nohy vždy v suchu a v teple, nezpocené, nepromočené. Jsou perfektní do bláta, kaluží, do břečky, do vysokého sněhu i do opravdu velké zimy. Oceňuji bytelnou podrážku, tuto jedinou syn doteď neprošoupal jako u jiných značek. (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (karkulka80) ID 152853, mimibazar.cz/karkulka80 (1.3.2016, 20:46)
Super, potěšila jste mě. Jakou máte velikost? Nevím přesně jakou vzít, rozměry nepíšou, psala jsem dotaz, tak snad mi odpoví. Syn má nohu cca 20 cm. Taky bych chtěla malinko větší, aby je měl i na příští zimu, teď je potřebuje už jenom na týden. Ale mám strach aby se mu zase nevyzouvali.

ODPOVĚDĚT
Dagmar K. (_Abiona_) ID 206509, mimibazar.cz/-abiona- (2.3.2016, 9:32)
Máme vel.34, stélku bych Vám klidně přeměřila. Já tenkrát našla dvoje velikostní tabulky a české se lišily od zahraničních. Pak jsem pochopila, že někdo naměřil čistou délku a někdo přidává ještě asi 0,5 cm na patě, kde se vložka ohýbá kolem patynahoru.

ODPOVĚDĚT