Přílohy k daňovému přiznání - děti, manželka
Musím k přiznání mít ještě zvlášť papír, že jsem neuplatňovala na děti, když v potvrzení zaměstnavatele vlastně děti nejsou uvedené a tímpádem je jasné, že jsem je neuplatňovala? A když se počítá mateřská do příjmů manželky, musí ..pokrač.v komentáři
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Hanka B. (Hanka_Bohmova) ID 272761, mimibazar.cz/hanka-bohmova (11.3.2016, 11:15)
když je neuplatňujete, tak o nich nic nepřikládáte.
Aha, vy myslíte pro manžela, je to tak?. Existuje formulář potvrzení od vašeho zaměstnavatele, kde se vypisuje, že jste neuplatňovala. Ale pokud chcete k přiznání (kvůli výši příjmu manželky) přidávat potvrzení o zdanitelných příjmech manželky, kde ty děti skutečně jsou jasné, to by podle mě neměl být žádný problém a další potvrzení zvlášť o dětech by bylo zbytečné.

co se týče potvrzení částky - moje zkušenost je, že to většinou nepožadovali, že se spokojili s prohlášením, popř. potvrzením o tom, co manželka dělala (vedení na ÚP, pobírání RP a podobně) a nechtěli částky. Není-li pro vás problém doložit výši mateřské, doložte jim, tím nic nezkazíte.

ODPOVĚDĚT
Zdeňka R. (belohi) ID 123926 (11.3.2016, 16:41)
Děkuji Hanko

ODPOVĚDĚT
Zdeňka R. (belohi) ID 123926 (11.3.2016, 10:59)
být potvrzení o výši té mateřské, to musím žádat na OSSZ?? (mám jen potvrzení od zaměstnavatele o výši příjmů manželky). Nedosáhne těch 68.000,- Kč..
Díky..

ODPOVĚDĚT