| Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (25.3.2016, 10:34) |
Principem tohoto těsta je, že místo celého vejce dáte jenom žloutky (protože bílky právě dělají to tvrdnutí těsta) a musíte do těsta dát tuk. V podstatě jedno jaký. Máslo, sádlo, někdo tam šupne majolku, dokonce mám i recept s olejem a jogurtem. Jinak je to opravdu klasické kynuté, které dělám od oka. Je vláčné už při práci s ním a pokud mi to děti nesežerou, pečivo vydrží i 3 dny.
ODPOVĚDĚT |
| | | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (25.3.2016, 11:19) |
Hééééééééééééééj Co je tady k smíchu???
ODPOVĚDĚT |
| | | | Květoslava O. (oplovka) ID 389199, mimibazar.cz/oplovka (25.3.2016, 23:01) |
No přece váš komentář..............Je vláčné už při práci s ním a pokud mi to děti nesežerou, pečivo vydrží i 3 dny..........
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (26.3.2016, 9:18) |
No, to je právě ten oříšek. Tuhle jsem dělala ze 2 kg mouky a těšila se, že budu mít 2 snídaně vyřešené a u stolu se poprali a na mne nezbylo. Prý maminko buď ráda, že nebudeš tlustá Však to znáte
ODPOVĚDĚT |