Kožní - testy
Nedávno jsem dávala dotaz do poradny skrz moje ruce... Dnes jsem byla na kožní a za měsíc jdu znovu na kožní - na nějaké testy...jdu 3 dny po sobě.... Nevíte jak to probíhá ten test ? Zapomněla jsem se zeptat
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Eva K. (Evulka K.) ID 381009 (6.4.2016, 16:29)
Já tohle měla taky, hodně jsem masírovala a měla jsem dlaně úplně do krve. Na kožním mi dělali testy tak, že na záda mi nalepili pod sebe asi 6 nebo víc vzorků, přelepily nějakou ochranou lepenkou, nesměla jsem to máčet a po nějakém čase, nevím už přesně jakém, /asi 2 dny???/ jsem šla na odečet, kde to odstranili a pod náplastmi viděli reakci na určité látky. Přesně si to nepamatuji, je to už dávno. Nakonec závěr byl ten, že jsem musela přestat masírovat a od té doby mám ruce celkem v pořádku, jen v zimě se mi dělá na jednom místě ekzém. Je fakt, že jsem se naučila na práci používat rukavice/ nádobí, pokud se máčím v saponátu.../ , dokonce musím i na škrábání brambor, zní to hloupě, ale udrbala bych se.

ODPOVĚDĚT
Hana F. (hastela) ID 132133, mimibazar.cz/hastela (6.4.2016, 16:52)
To bude ono...mluvila něco o náplasti....Díky mooc (L)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (7.4.2016, 10:46)
Presne to samy co popisuje pani nahore delali sestre loni na podzim. Reakci mela obrovskou na nikl, med a kobalt, ruce do krve uz nekolik let..... zalezi na tom, co Vam najdou. Ale proces samotny pry nic strasnyho, jen ji to pod tou naplasti desne svedilo az stipalo, jinak pohoda.

ODPOVĚDĚT