Srí Lanka-dovolená
byl jste někdo v poslední době?poprosím o odkaz na dobrou lokalitu-hotel nějaké rady moc děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (5.6.2016, 18:03)
Ja doporucuji auto i sridicem, nevyjde o moc draz nez jen pujceni auta a je to uplne super. Dovezl nas kam jsme si vymysleli a neco nam i doporucil, takze opravdu super. Z domu jsme si zabukovali na kazdou noc ubytovani jinde a dle toho nas ridic vozil po mistech, ktere jsme chteli videt a pak vecer na hotel. Takhle jsme so idelali okruh po sri lance a bylo to naprosto uzasna dovolena. Byli jsme v horach i u more, v narodnim parku yala, ve slonim sirotcinci, na pamatkach....

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (5.6.2016, 20:32)
Ano, i tak to jde, takhle jsme jezdili po Bali. Ale vždycky nám hrozně vadilo, že jsme museli v daný čas být někde a když jsme na nějaké památce chtěli být dýl než třeba domluvené 2h, tak už bysme nestíhali další. Máme rádi soukromí a vlastní rozhodování a plánování času. :-)

ODPOVĚDĚT
Sylva V. (GSylva) ID 5548, mimibazar.cz/gsylva (upraveno 5.6.2016, 14:37)
Tak auto bych teda nedoporučovala ani náhodou.S místní dopravou je půjčené auto jasná sebevražda.Jezdí se ještě navíc vlevo.Nedá se skoro přejít cesta.Všude se jezdí tuktuky(místní taxíky).Doporučím Chaaya Tranz Hikkaduwa byli jsme v březnu.Mě se tam líbilo moc,ještě bych tam i vydržela déle :-).Pravý adrenalin je místní bus a vlak :-D.Vlak jsme tedy nestihli,ale autobus stál za to.

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (5.6.2016, 17:22)
Jasně, místní dopravou se dá taky, ale musí být dostatek času. A že to je zážitek, to jo... ,-) Autem to není tak strašný, jak to vypadá. ,-)

ODPOVĚDĚT
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (5.6.2016, 12:50)
Kupte si letenku, přes Booking zařiďte první noci, pak se rozkoukejte, v půjčovně si obstarejte auto a pak na další dny dle libosti a itineráře plus minus připraveného z domova si zabookujte následné noci. Nemá smysl přesně rozpočítávat dny a noci dopředu, většinou stejně musíte improvizovat až na místě. A třeba se s někým potkáte, dá vám nějaký tip a změny jsou na světě. Určitě jeďte sami na vlastní pěst a cestujte, přejíždějte.

ODPOVĚDĚT