Chorvatsko - Podgora - ubytování v soukromí
maminky moc prosím, nemáte kontakt na ubytování v Podgoře? Kam jsme měli jet, mají bohužel obsazeno, tak pokud nic neseženeme, tak budeme muset shánět na místě a bojím se, aby jsme sehnali..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Martina K. (kubinda) ID 180143, mimibazar.cz/kubinda (14.6.2016, 12:08)
Dobrý den, jezdíme rok co rok kousek od Makarské - osada Bratuš u Krvavice. Nikdy nebyl problém sehnat ubytování - jak zde přes PC cca 05-06.měsíc, tak přímo na místě /2+2děti/ max. do 60Euro za noc /apartmán přímo na pláži - moře max. do 20-50metrů :-) :-)
Sice poslední 3roky už jezdíme do stejného apartmánu - super lidičky, max. výhoda pro děti - moře doslova pod okny, pěší zóna s 5auty denně, 2x zmrzlinář, 2x kavárna-bar a maličký obchod :-) :-) Ještě vloni jsme při procházkách okukovali neobsazené apartmány, brali si kontakty, kdyby náhodou :-), člověk nikdy neví.
Letos se odhodlali kamarádi - 2rodiny, 4členná a 3členná a AUHA, od února jsme v této osadě /je opravdu maličká, ale plná apartmánů/ nesehnali nic volného za rozumnou cenu, paní bytná hledala přímo tam a po známých a nic :-( . Pokud nechtěli spát od 100Euro a výš, tak nic. Bohužel plno, prý je to situací ve světě .....info přímo z Chorvat

ODPOVĚDĚT
Jana M. (jannica007) ID 386470 (13.6.2016, 20:09)
Dobrý den,objednávám vždy tady,tak zkuste obeslat pár apartmánů a uvidíte http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/chorvatsko/region-split-list.php?region=podgora

ODPOVĚDĚT