Myslíte, že mám nárok na reklamaci u sandálů
koupených před dvěma měsíci, u kterých mne škrábě podšívka?Prodejce mi oznámil, že pokud mi nesedí materiál na botě,že to není důvod k reklamaci.Ale nejsem si jistá, zda je to opravdu pravda nebo se mne chce jen zbavit. Děkuji za radu.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (23.6.2016, 8:10)
Máte nárok reklamaci uplatnit - to je právo, které vám zaručuje zákon a nikdo vám ho nemůže upřít. Jestli ale bude reklamace uznaná, to už je věc jiná a to tu nikdo posoudit nemůže. V zásadě je nejdůležitější, proč vás podšívka škrábe. Pokud vám opravdu jen nesedí ten materiál tak je to něco, za co prodejce nemůže a problém je na vaší straně, že jste si takové boty vybrala. Pokud škrábe že je tam třeba nějaký ostrý šev, tak to už je vada zpracování a šance by být měla.

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (Kuřátková) ID 84106 (23.6.2016, 8:39)
Paní Jitko, děkuji Vám, je to podšívka a ty horní okraje suchých zipů. Ale je mi jasné, že to bude zase o lidech. Bohužel to nebylo hned poznat, že mi bude bota dělat tyto problémy. No uvidíme. Už jsem dlouho nic nereklamovala, tak snad tomu dám i patřičnou formu. (hello)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (23.6.2016, 8:55)
Za zkoušku nic nedáte. Ale výsledek těžko předjímat, záleží taky co je to za obchod - jsou prodejci, co jim jde hodně o dobré jméno a kolikrát raději vyjdou vstříc než aby se o nich něco rozkřiklo, a prodejci, u kterých se těžko něčeho domoct, i když je zákazník jasně v právu.
Pak už by byla jen šance nechat boty posoudit znalcem a případně se bránit soudní cestou, to se ale u většiny běžných bot nevyplatí.

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (Kuřátková) ID 84106 (23.6.2016, 9:32)
Napsali, že na reklamaci to není, když jsem se jim ozvala podruhé, tak mi volali, ať to tedy pošlu, tak uvidíme. Pěkný den. |:o) (L)

ODPOVĚDĚT