DOMÁCÍ LEVANDULOVÁ ČOKOLÁDA
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Dáša N. (novackova) ID 36932 (30.6.2016, 22:26)
(Y) (Y) (Y) (F)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (Jione) ID 151628 (30.6.2016, 21:14)
Mohla bych požádat o recept?Děkuji (F)

ODPOVĚDĚT
Markéta Š. (majashop) ID 371688, mimibazar.cz/majashop (30.6.2016, 21:35)
Určitě :-) Potřebujete levanduli tak 6-10 stonečků - oberte jen to fialové. A smetanu na šlehání a čokoládu. Čokoláda záleží na Vás - buď stačí klasická čokoláda na vaření nebo nějaká lepší. Já kupuji Master Martini 45% hořkou. Budete to dělat v poměru 2:1 - čokoláda :smetana. Takže např. 250 ml šlehačky a 500 gr čokolády. Do kastrůlku dejte smetanu a vhoďte levanduli. Pomalu přiveďte v varu. Do misky si nalámejte čokoládu. Až smetana začne malinko vařit, tak vypněte a přes sýto nalijte na čokoládu. Čokoládu zcela ponořte na minutu do smetany - poté důkladně míchejte do hladka. Nalijte si do nějaké sklenky a po vychladnutí dejte do lednice. Měla by být jedlá tak 14 dní,ale to nevydrží :-). Dejte pak vědět, jak Vám chutnala. Markéta (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (Jione) ID 151628 (2.7.2016, 19:46)
Děkuji,určitě vyzkouším (F)

ODPOVĚDĚT
Michaela D. (mia13star) ID 308265 (2.7.2016, 11:56)
(Y) výborné, to zkusím ! (L)

ODPOVĚDĚT