Jaký overlock?!
Švadlenky profi i neprofi, poraďte mi prosím, jaý overlock koupit? Tedy kvalita x cena? Mám to na domácí šití a sem tam něco kamarádkám ;o)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jiřina B. (buci13) ID 321683 (24.7.2016, 16:44)
Záleží na tom, kolik chcete investovat. Pokud Vás to tolik netrápí, můžete mít třeba kombinaci over - coverlock například tyto https://www.nej-sici-stroje.cz/druhy-sicich-stroju/overlock/kombo-overlock-a-coverlock/
Jestli chcete pouze overlock je výběr velmi široký. https://www.nej-sici-stroje.cz/druhy-sicich-stroju/overlock/ Osobně mám 10 let over.Toyotu a 2 roky cover. Janome a naprostá spokojenost. Máte-li tu možnost zajděte do nějakého šicího centra a vyzkoušejte si různé stroje. Každému padne do ruky něco jiného. Určitě Vám i dobře poradí.

ODPOVĚDĚT
Kateřina Kouřilová (Kvaca) ID 62441, mimibazar.cz/kvaca (24.7.2016, 19:42)
Jiřinko děkuji! No já už mám vybráno, jen jsem chtěla ještě nějaký další názor :-) Původně vedla Toyota, ale byla jsem pro radu tady u nás v opravně a prodejně šicích strojů a byl mi doporučen tento http://www.sici-centrum.cz/overlock-gritzner-788-+-sada-patek Tak snad mne nezklame ,-) (L)

ODPOVĚDĚT
Jiřina B. (buci13) ID 321683 (25.7.2016, 7:54)
Myslím, že jste vybrala dobře, a určitě budete spokojená. Přeji bezproblémové šití. Ještě jedna maličkost, která mě zpočátku pěkně potrápila. Když budete měnit barvu nitě, nevytahujte nitě ze stroje ale ustřihněte nit kousek od cívky a novou spojte uzlíkem. Nastavte napětí nitě na 0 a pomalu protáhněte až k jehlám. Těmi ten uzlík neprojde.

ODPOVĚDĚT