Recepty - skopové maso
Poraďte, máme zásobu a nevím, co vařit........zatím s tím nemám zkušenost, děkuju
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Petra P. (dapetr) ID 208020 (28.8.2016, 14:01)
Máme nejradeji marocké tagine-je výborné http://www.labuznik.cz/recept/jehneci-tagine/

ODPOVĚDĚT
DENISA C. (denca069) ID 479426 (28.8.2016, 12:37)
cesnek ,bylinky jako roznaryn ci majoranka a kdyz bude cerstva tak jeste lepsi nalozit aupect a cesnek jako bonus bych pridala navic v celku neoloupany a pak upeceny rozmackala dostavy ,ja skopove a jehneci miluji s bramborem ,tatarkou a rajcaty . nebo klidne umlit a udelat cevabcii aci karbenatky adesitky dalsich receptu,spis zduraznuji ,ze bylinky acesnek je prvotni volba k tomuhle masu a davam vzdycky at delam jakykoliv recept

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (28.8.2016, 9:30)
Jaké Oliver má dost receptu s jehněčím masem. To by mohlo být, ne?
http://www.jamieoliver.com/recipes/lamb-recipes/

ODPOVĚDĚT
Silvie K. (kosticka) ID 18003, mimibazar.cz/silviekyralova (28.8.2016, 7:40)
já mám skopové nejraději vařené (F) celé dětství u babičky jsme měli jen skopové, vývar s domacíma nudličkama (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (27.8.2016, 23:23)
dělám řízky potřené česnekem, pečené na česneku, pečené s kořenovou zeleninou, z mladého jehněčího klidně upeču i svíčkovu omáčku, grilujeme těch možností je spoustu

ODPOVĚDĚT