Maso naložené v pivu
Nakládáte někdo maso do piva? Prý je lepší. Nakládám třeba do jogurtu, ale o pivu jsem dnes slyšela prvně. Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (28.9.2016, 9:47)
Máme oblíbenou marinádu na krkovičku - černé pivo, drcený česnek a čerstvá pertrželka. Nepřebíjí vlastní chuť masa a patří k nejčastějším, které používáme. Pak mám ještě jeden tip - černé pivo, rozpuštěné máslo, česnek, majoránka a zázvor...

ODPOVĚDĚT
Hana T. (sachmetka) ID 300935, mimibazar.cz/sachmetka (27.9.2016, 18:14)
Já taky peču kuře na černém pivě, kousek másla, sůl, kmín a peču hodně pomalu ... k tomu bramborový knedlík a zelí ... neskutečná dobrota. Dělám tak i moravské vrabce ...

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (27.9.2016, 17:34)
Znám kuře na pivu a je neskutečně dobré. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (27.9.2016, 16:30)
Nakládá se to do marinád, kde je i pivo - naložit to čistě do piva hrozí že to ve výsledku bude hodně hořké.

Jinak ohledně marinování - potřebujete především aby marináda byla slaná , kvůli zadržení vody při pečení , aby tam bylo něco sladkého, aby to lépe karamelizovalo a případně něco kyselého na zkřehčení svalových vláken.

ODPOVĚDĚT