Jakého výrobce povlečení vybrat????
Synové si přejí povlečení se STAR WARS. Máme zkušenosti pouze s povlečením od Disney (není až tak super, ale vydrželo) a Matějovským..... toto vyrábí fírma JF - bude kvalitní? Máte někdo????
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Alena V. (Aja10) ID 56958 (6.12.2016, 11:33)
Martina - spánek tady psala, že JF kvalita hrozná, tak jsem ho nevzala ,-)
http://www.mimibazar.cz/prispevky.php?id=19122394

ODPOVĚDĚT
Kristina V. (Kiryna) ID 566468 (6.12.2016, 13:18)
Ano moc děkuji za odkaz...nicméně co jsem se tam dočetla, tak i názor na Matějovského je spíše záporný (což nechápu, ale je fakt, že povlečení jsme tam kupovali naposledy před pěti a více lety - s těmi jsme spokojení)

Naopak na Heuréce jsem se dočetla na Jerry Fabrics že jsou lidé spokojení s kvalitou, takže bych moc ráda četla i názor maminky, která povlečení koupila než nekoupila....

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (e-sladkyspanek.cz) ID 159367, mimibazar.cz/e-sladkyspanek (6.12.2016, 18:36)
asi tak pokud je člověk zvyklý na Matěje ,spokojený není...některé dezény mají nižší gramáž u jerry fabric ,jinak je to bývalý disney..občas jsou volnější švy ,nebo se trochu točí,že to krásně nevyžehlte.
Bohužel nejdražší je na tom licence..tak někde se cena musí ubrat..úplný propadák to není,ale nečekejte,že to bude zázrak..
Jinak Matěje prodávám 3 roky na krámu a nestala se reklamace,lidé si to tam i osahají a jsou spokojení ,vracejí se..je to těžké radit..
Mě na omak povlečení nechutná...,ale jak říkám lidé kupují..ale upozorňuji je jak to je...pokud mají možnost výběru tak po ošahání šáhnou na Matěje i když jiný dětský,nebo pubertální dezén.

ODPOVĚDĚT