Holky poraďte kam s tím :o)
Prodávali jste někomu najednou velké množství oblečení? více v komentu
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Hana O. (hadeva) ID 357276, mimibazar.cz/hadeva (13.12.2016, 15:08)
prodala jsem nakonec vždy tady jako balík,dala jsem k sobě stejnou velikost nebo napsala velikosti od do.Napsala co tam zhruba je,v jakém stavu.Jako balík je to většinou výrazně levnější,než po kuse, tak to mamiky za chvíli koupili.Na dospělé jsem tu už hodně levně prodala mamince v nouzi, hezké věci,do kterých jsem už taky nezhubla,byla moc ráda.Ale zkusila bych i FB, kamarádky si chválí,že k nim maminky přijdou,vyberou si, domluví na ceně.Někdo se rád vrací.

ODPOVĚDĚT
Hana Z. (smudlinky) ID 172510 (13.12.2016, 12:09)
můžete zkusit místní bazárky co se konají 2x ročně a berou sezonni oblečení pro děti. dospělé je asi neprodejné, trh je strašně přesycený oblečením, na každém druhém rohu je nějaký second hand

ODPOVĚDĚT
Jitka W. (bubble) ID 16652, mimibazar.cz/bubble (13.12.2016, 11:19)
Dala jsem inzerát na facebook... našla jsem tam maminku z okolí, která bere pravidelně, vždy na jaře a na podzim velkou tašku po dceři ... ona nerada nakupuje a vyhovuje jí vzít vše najednou... dávám jí to za pakatel.... no a po synovi to věnuji kamarádce co má mladšího synka.

ODPOVĚDĚT
Radka H. (radkaaa) ID 95559 (13.12.2016, 9:56)
Pokud uklízím skříně a přebírám oblečení - tak nositelné a pořád OK po mě rozdám kamarádkám (naštěstí si mezi s sebou vyměňujeme poměrně často oblečení - co se komu nehodí posíllá dál) a po dětech rozdávám po rodině a kamarádkách.....
Dnes je všedu tolik možností nakoupit oblečení a poměrně levně, že prodávat se to skoro nedá ,-)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (zuzana kn) ID 178835 (13.12.2016, 9:36)
Před pár lety jsem dala inzerát, že prodám věci vel. od do. Maminka si přijela a vybrala si co se jí líbilo. Jinak si berou kamarádky. Dám cenu a proberou si to.
Zkuste to třeba na www.bazos.cz.

ODPOVĚDĚT
Ivana H. (IvanaHus) ID 350938, mimibazar.cz/ivanahus (13.12.2016, 8:50)
Zkuste se podívat v okolí zda nějaké Mateřské centrum nebo podobná organizace nepořádá bazar. U nás v Rodinném centru se pořádá 2x ročně (březen a září). Přivezete věci a seznam, oni vám je označí, za malou provizi prodají a vy si pak přijedete pro peníze a zbylé věci.

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (13.12.2016, 8:33)
mám okruh kamarádek, které jsou natěšené, až něco vyřadím, aby si to mohly zkusit ... takže minimálně jednou za půl roku proberu šatník, nabalím, napíšu papírek s cenama a ony si udělají sedánek a zkouší a přebírají ... jsou rády, že nemusí do obchodů, že mají věci jako nové za pár korun.
To stejné je oblečení po dětech, mám stálý odběr od kamarádek ... a co se neprodá, pak už lehce nafotím.
Takže radikálně bych to probrala na opravdu kvalitní věci, které jsou krásné ... zbytek bych dala do charitního kontejneru, dovezla do azylového domu atd. A to, co zbyde, už bych nafotila nebo hodila nabídku třeba do místního bazaru na FB nebo někde dala vývěsku, jestli někdo nechce se přijít osobně podívat a vybrat si za pár korun.
Pokud jsou to opravdu super věci, tak věřím, že v okruhu vašich známých je plno žen, které nesnáší chození po obchodech a rády si v klidu doma věci vyzkouší a vyberou.

ODPOVĚDĚT
Jana P. (janina74) ID 38122, mimibazar.cz/janina74 (13.12.2016, 8:18)
Mám plnou skříň, komodu a ještě vak pod poslelí dámského oblečení S - L a do toho asi 5 banánových krabic oblečení po dětech je to vše v perfektním stavu. Takové to co mělo žmolíčky nebo vypadalo jako nošené jsem darovala do Červeného kříže. Toto bych ráda alespoň za nějakej peníz prodala, ale nemám čas na focení a vkládání fotek. Neprodávali jste takhle houfně někomu třeba do sekáče? Už jsem zlomila hůl nad tím, že do toho zhubnu a ráda bych to pustila do světa ,-)

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (13.12.2016, 8:22)
Byla jsem na tom úplně stejně, jenže sekáče jsou plné a nikde to moc nechtěli. Po letech skladování to původně super módní už módní nebylo, takže jak píšete - na focení a vkládání tolik času není, takže po několika letech, i vzhledem k poštovnému, to šlo do kontejneru na charitu. Ale zas když dáte nějakou fakt symbolickou cenu, tak se třeba někdo chytí.

ODPOVĚDĚT