Miroslava V. (Matomi) ID 578454 (6.1.2017, 7:44) |
V práci ještě tak snesu ohřívanou polévku - třeba gulášovou, čočkovou apod. Hotová jídla, ohřátá druhý den v krabičce, mne už omrzela a nechutnají mi. Chystám jídlo i pro 2 syny do práce a největší úspěch mám se saláty - ty mi sní vždycky. Dělám třeba kombinace: 1. uvařené těstoviny, spousta čerstvé zeleniny (rajče, paprika, ředkvičky, salát, okurky), k tomu konzerva tuňáka v oleji 2. stejný salát jako č. 1., ale místo tuňáka dám na nudličky pokrájené obdělané kuřecí prso 3. zeleninový salát s tuňákem + vařené vejce 4. uvařené brambory, konzerva sterilované zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice), kyselé okurky, opět na nudličky maso Kde se to hodí, dávám nasekanou petrželku nebo jarní cibulku. Jinak z teplých jídel se osvědčilo ještě rizoto (s kuřecím nebo vepřovým masem) a špagety s mletým masem. Jsou to jídla pro dospělé chlapy, takže s masem....
ODPOVĚDĚT |
| | Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (7.1.2017, 15:28) |
Mirko, moc Vám děkuji. Já totiž - přesně jako Vy - ohřátá jídla prostě neee. Byť jsem si je uvařila... Nevím, ani nedokážu říct, proč mně nechutnají. Moc Vám děkuji za tipy
ODPOVĚDĚT |