odstraneni jizev po akne
Je tu nekdo z vas ktery podstoupil nema ma zkusenost s odstranenim jizev po akne?Na kolik vas to vyslo?A pomohlo to?Nebo se to vubec neda odstranit?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Kristýna B. (kikulenka) ID 131891, mimibazar.cz/kikulenka (21.5.2017, 11:50)
Hodně chvály jsem slyšela na značku Medik8. Ještě jsem si ji neobjednala, ale chystám se na to. http://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/nadmerna-pigmentace/white-balance-click-oxyr-ultra-depigmentacni-serum-606.html.
A pak jsem chodila cca měsíc na kyslíkovou terapii k dermatoložce. Pomohlo to, ale ta bolest byla nepříjemná. Proto jsem raději přešla zpět k přírodní kosmetice a chci právě zkusit ještě ten Medik8 :-)

ODPOVĚDĚT
Hanka M. (Hanček) ID 286063 (18.5.2017, 19:09)
Nevím, jak až je to individuální, ale já byla na opakovaném chemickém peelingu i kosmetickém laseru a výsledek žádný. Bylo mi řečeno, že minimálně se mi dál už akne nebude tak dělat a ani tento efekt se nedostavil. Takže za mně vyhozené peníze a že to nebylo zrovna málo. Sice už jsem se s tímto problémem smířila (je mi 41), ale nemůžu říct, že bych to ráda nezměnila, pokud by byla šance. Bohužel už jsem asi fakt vyzkoušela vše a bez efektu. :-S

ODPOVĚDĚT