Český ráj
Prosím o tipy na dobrou restauraci, kavárnu, cukrárnu na dovolené, Jičín, Turnov, širší okolí Českého ráje. Zároveň uvítám i tipy na fajn výlet nebo koupačku s dětmi, 2, 4 a 9 roků. Moc děkuji :-)
poslední fotografie v albu Vánoční ozdoby- psaní | Vysoké Tatry | Český ráj
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
kamila D. (kamm3) ID 38794, mimibazar.cz/kamm3 (6.6.2017, 15:59)
Moc děkuji za tipy, určitě využijeme :-)

ODPOVĚDĚT
Iva Č. (capice123) ID 407546 (5.6.2017, 9:12)
Já doporučuji restauraci Zrcadlová koza. Je to kousek za Turnovem, jde se tam pěšky (na kole) z Dolánek asi půl hoďky. Mají tam různé atrakce a zvířátka, ohniště, vstup do řeky. Akorát o víkendu je tam hrozný nával. Ve městě je pro děti dobrá restaurace Saloon U Supa, je zde zahrádka s pěknými atrakcemi (domeček, skluzavka). Výlety je možno kamkoliv do skal (Hrubá Skála Valdštejn, Drábské světničky, Prachovské), Liberec (zoo, Ještěd) a Šťastná země.
Ať se vám tu líbí :-)

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (4.6.2017, 16:26)
Kamil jsem z Turnova a určitě doporucim výlet na Dlaskův statek a návštěvu restaurace Abeluv mlýn (100m) od statku |:o) vynikají kuchyň |:o)dále v Turnově pizzerie Maskovka, cukrárna Mikula (Y).V Turnově je druhým rokem otevřené koupaliště (child2).Výlety s dětmi určitě Radvanovice šťastná země tam budou nadšený jak děti tak dospěli ,-) Prachovské skály, údolí Plánku, hrad Kost, Hrubá skála tam je pěkná procházka i s kočárkem (Y)Zámek Sychrov, Jičín |:o) |:o) Koupaliště v Sobotce, nebo pěkný je i v Mladé Boleslavi

ODPOVĚDĚT
Veronika B. (bročci) ID 82799, mimibazar.cz/brocci (4.6.2017, 13:22)
Hezké to je Dolánky - Dlaskův statek , Malá Skála ( tam lze půjčit koloběžky a jet podél Jizery. I když koukám, že máte dvouleté dě´tátko. To by asi nešlo). Hezké jsou Besedické skály - skalní bludiště ( Kousek od Malé Skály) . Dále hrad Kost a procházka údolím Plakánek do Střehomi a zpět ( na konci údolí má chalupu herec Josef Dvořák)

ODPOVĚDĚT