Feferonky
Prosím, máte nějaký recept jak uchovat feferonky, vím, že někdo suší máte někdo něco jiného třeba nějakou pastu, nebo pomlet se solí nikdy jsem nic takového neděla.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (4.9.2017, 11:47)
Já je mám ve sklenici v oleji (vcelku i nasekané)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (3.9.2017, 18:28)
já tedy umixuji s hrubou mořskou solí, pak nechám volně na plechu proschnout a používám jako "chilli sůl". dělám to takto už několik let a jsem moc spokojená.

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja10) ID 56958 (3.9.2017, 10:00)
Mlela jsem je ve starém mlýnku na kávu, ale vzdala jsem to, pálilo mě všechno. Chlapi v práci si dělají pastu.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 20487 (3.9.2017, 10:00)
Já je dávám na mrazák..Vytáhnu krátce před tím,než chci zpracovat (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (2.9.2017, 18:42)
http://fresh.iprima.cz/jak-na-to/jak-zpracovat-urodu-chilli-papricek

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (2.9.2017, 18:06)
Můžete je jen pomlet, sůl není třeba - jejich pálivost jim nedovolí pokazit se, ale já je suším taky celé. (Y)

ODPOVĚDĚT