Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 56291 (20.1.2018, 19:16) |
Ten vypadá skvěle. Dělám na grilu ryby, maso, hamburgery, tortily, topinky, toasty, zeleninu.
ODPOVĚDĚT |
| | MICHAELA T. (DA*MI*KA) ID 96815, mimibazar.cz/michaela7 (21.1.2018, 17:45) |
Evi, prosím jak děláte na grilu ty tortily, topinky, hamburgery.. jak je děláte i co do nich dáváte.. moc děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 56291 (21.1.2018, 21:28) |
Topinky pro sebe dělám tak, že mám olivový olej ve spreji, tím postříkám plátek chleba a opeču, ještě ho otočím, takže má na sobě čtverečky . Variantou je i chleba máznutý z obou stran sádlem, je krásně křupavý, bez smažení. Maso na tortilu si ogriluju, nakrájím na plátky (to používám i na saláty), mezitím jen na chvíli opeču v grilu tortilu, zabalí si každý sám tak jak má rád (ledový salát, rukola, rajčata, fazole, ochucená zakysaná smetana). Hamburgery opeču, gril během akce neotvírám, jakmile sundám maso, dám tam prohřát housku. Děti mají rády zapečený arabský pita chleba - dám do něj šunku, sýr a chvilku zapeču.
ODPOVĚDĚT |