Kančí guláš - recept
Nikdy jsem nevarila zverinu, dostali jsme kanci, poradte, jak udelat gulas? Maso odlezet?nalozit?jak ochutit....atd.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Fotografie má celkem 8 komentářů
Jarka N. (melinkaSK) ID 500695 (7.2.2018, 13:29)
do všetkých zverinových gulášov dávam sušebé borievky, divina si ich priamo pýta (Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta D. (modřenec) ID 276136, mimibazar.cz/modrenec2 (7.2.2018, 19:31)
Dobrý den Jarko. Můžu se zeptat co jsou borievky?

ODPOVĚDĚT
Nada B. (Nadys) ID 192716 (7.2.2018, 20:06)
jalovec obecný , kuličky jalovce.

ODPOVĚDĚT
Markéta D. (modřenec) ID 276136, mimibazar.cz/modrenec2 (7.2.2018, 23:06)
Děkuji

ODPOVĚDĚT
Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (7.2.2018, 13:15)
Pokud je to maso kančí, tak to může být pěkně cítit. Většinou bývá z bachyně. Zkuste jej naložit do nálevu na zvěřinu. Guláš z divočáka dělejte tak, jak jste zvyklá z jiného masa. Já tam přidávám i nové koření s pepřem - v celku a to dost. Abych pak nemusela počítat kuličky, vařím je v sítku na čaj. Hlavně hodně cibule ... mám fígl, aby byla in! Jakmile se začne chytat hrnce, přisypu k ní lžíci cukru a míchám neustále tak dlouho, dokud je skoro černá, pak zaliju vodou a tohle je základ. Nebojte se, že zhořkne. Guláš bude mít tmavou barvu.
Ať se daří (F)

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (7.2.2018, 8:24)
Diky (F)

ODPOVĚDĚT
Vladimíra O. (Vlaber) ID 197075, mimibazar.cz/vlaber (6.2.2018, 20:54)
Také dělám zcela normálně,jako z čehokoli jiného.říká se, že zvěřina chce máslo,tak přidávám k cibulce kousek másla (F)

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (6.2.2018, 19:38)
Pokud to byl mladý kus tak já rovnou zpracovávám stejně jako bych dělala guláš z jiného masa, pokud si nejste jistá, naložte maso přes noc do mléka(lepší je kysané) poté norm postup, ochucení jako u jiných gulášů, hodně cibule, česnek, majoránka, pepř, sůl, drcený kmín, já dávám koření dost, můžete i feferonku nebo trochu pálivé papriky přidat do sladké.

ODPOVĚDĚT