Tramvají do zoo
Prosím poraďte, jak se dostanu z Masarykova nádraží do Troji(botanická zahrada)? Chceme jet s dětmi. Na idosu to nemůžu dohledat.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Alena V. (Aja10) ID 56958 (13.4.2018, 6:33)
Všechny spoje vždycky najdete tady, jen si musíte správně nastavit zastávku, ještě se mi nikdy nestalo, že bych tam něco nenašla. https://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusymhdvse/spojeni/
(F)

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (paveronika) ID 314800 (13.4.2018, 14:02)
Děkuji už hledám (Y)

ODPOVĚDĚT
Hanka B. (Hanka_Bohmova) ID 272761, mimibazar.cz/hanka-bohmova (12.4.2018, 22:22)
Až tam se tramvají nedostanete, tam jezdí jen autobus.

Jestli chcete opravdu do botanické, nikoli do zoo, tak doporučuju vzít to spíš shora - botanická je veliká a leží v dost prudkém svahu a je pěkné vystoupit na zastávce nahoře a sejít to postupně dolů až skoro k Vltavě. Lepší než se škrábat opačně.

Na horním konci botanické je autobusová zastávka Na Pazderce, kam jezdí autobusy 144 a 102 z Kobylis. Kobylisy jsou na červeném metru, Masarykovo nádraží je na žlutém metru, takže
- můžete jet metrem s přestupem - z Masarykova n. žlutým metrem na Florenc, tam přestoupit na červené a jet na Kobylisy, výstup na Kobylisech směr Katastrální úřad, metro tam totiž má dva východy) a odtud ty autobusy.
- aneboz Masarykova n. na Florenc pěšky (není to těžké a není to daleko... jde se prakticky pořád podél ohrady z vlnitého plechu...t eda jestli to tam v poslední době nějak neupravili) a na Florenci do

ODPOVĚDĚT
Hanka B. (Hanka_Bohmova) ID 272761, mimibazar.cz/hanka-bohmova (12.4.2018, 22:25)
do metra, metrem na Kobylisy a odtud autobus.
- anebo se z Masarykova nádraží na Florenc dostanete tramvají (č 3, jsou to dvě zastávky), vlezete do metra, jedete na Kobylisy, vystoupíte a autobusem k botanické.

Když jedete metrem a dobře vyjde návaznost spojů, zabere to půlhodinku.

Pokud byste chtěli do ZOO, tak podobně, zase je potřeba se dostat nějak (pěšky, metrem, tramvají) na Florenc a odtud červeným metrem, jen nejedete až na Kobylisy, ale vystoupíte z červeného metra už na Nádraží Holešovice. Tam vylezete ven na autobus 112, který končí v ZOO.

ODPOVĚDĚT
Dagmar H. (asa63) ID 436963 (13.4.2018, 16:01)
Milá Haničko, vy jste prostě jednička, asi už si nevzpomenete,taky už to jsou tři roky, co jste mě vesnickému balíku vypsala, jak se dostat do Jízdárny Pražského hradu. A já tam opravdu trefila (Y), často si na vaši ochotu vzpomenu. Když teď čtu vaši odpověď znovu si říkám, že tam musí trefit. Ještě jednou moc děkuji (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT