Obalovany syr
Porad tě prosím jaky syr je podle vas nejlepší na obalováni? přijedou k nam cizinci a poručili " smažak", at si neudělám ostudu
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 12 komentářů
Kateřina S. (KatMar) ID 9926, mimibazar.cz/katmar (23.4.2018, 16:04)
Doma obalovaný mi vždycky vytekl, teď kupuju už obalený v Lidlu - a je (Y)

ODPOVĚDĚT
ŠTĚPÁNKA Č. (MARGALO) ID 157903, mimibazar.cz/margalo (23.4.2018, 13:02)
Ohledně vytékání...obaluji den předem a dávám do mrazáku. (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
inka m. (gienia) ID 294251, mimibazar.cz/gienia (23.4.2018, 7:39)
Děkuji všem, určitě postupně vše vyzkouším (L)

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (e-sladkyspanek.cz) ID 159367, mimibazar.cz/e-sladkyspanek (22.4.2018, 21:53)
smažaková královna doporučuje sýr od 45% a výše (smich).
obalit dvakrát a smažit přiměřeně ať správně teče. (smich)

ODPOVĚDĚT
Olga P. (opittnerka) ID 288001 (22.4.2018, 21:19)
Nám nejvíce chutná blaťácké zlato (jidlo)

ODPOVĚDĚT
JANA H. (FOXLÍK) ID 24185, mimibazar.cz/foxlik (22.4.2018, 20:55)
Já obaluji 45% i 30% eidam, hermelín, mozzarelu,syrečky, v podstatě vše, čemu se říká sýr.Musíte rychle smažit a samozřejmě 2x obalit v trojobalu a nic Vám nevyteče.Pokud se chcete "blýsknout",pokrájejte na kostky všechny možné druhy sýrů, napíchejte na špejli jako špíz a klasicky obalte.Mezi můžete napíchat šunku(k syrečkůj je super uherák)nebo jinou uzeninu(možné by bylo i okořeněné kuřecí maso-toho ale míň, ať převládá sýr).Když k tomu uděláte bramb.kaši, tak jste za hvězdu. (L)

ODPOVĚDĚT
inka m. (gienia) ID 294251, mimibazar.cz/gienia (23.4.2018, 7:38)
Tak tohle vypada mooooc dobře, a je rozhodnuto (Y)

ODPOVĚDĚT
Mária B. (majinab) ID 247476 (22.4.2018, 20:44)
LIDL - https://nazjedenie.sk/wp-content/uploads/2015/03/Trisan-Obalovany-syr.jpg

ODPOVĚDĚT
Hana Z. (smudlinky) ID 172510 (22.4.2018, 19:55)
dělám 30% eidam, je potřeba ho 2x obalit a smažit rychle aby se neroztekal

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (22.4.2018, 19:52)
Kupuji 30% obalím 2x ,dám do mrazáku před smažením a pak do vyšší vrstvy rozpáleného oleje a smažím nic se nerozteče.Rozteklý bych se styděla servírovat.

ODPOVĚDĚT
Bronislava B. (broni77) ID 405162 (22.4.2018, 19:07)
jedině 30% eidam, co má víc procent, tak se roztéká..a jak je psáno níže, 2x obalit

ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (22.4.2018, 18:40)
Eidam dva krát obaleny ve vejci a strouhance aby nevytekl dobrou pánvičku a hotovo (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Věra M. (veramarysa) ID 163349 (22.4.2018, 18:22)
Mě teda nejvíc chutná v hospodě... Doma je mastný, rozteklý...

ODPOVĚDĚT