| JANA H. (FOXLÍK) ID 24185, mimibazar.cz/foxlik (22.4.2018, 20:55) |
Já obaluji 45% i 30% eidam, hermelín, mozzarelu,syrečky, v podstatě vše, čemu se říká sýr.Musíte rychle smažit a samozřejmě 2x obalit v trojobalu a nic Vám nevyteče.Pokud se chcete "blýsknout",pokrájejte na kostky všechny možné druhy sýrů, napíchejte na špejli jako špíz a klasicky obalte.Mezi můžete napíchat šunku(k syrečkůj je super uherák)nebo jinou uzeninu(možné by bylo i okořeněné kuřecí maso-toho ale míň, ať převládá sýr).Když k tomu uděláte bramb.kaši, tak jste za hvězdu.
ODPOVĚDĚT |
| | inka m. (gienia) ID 294251, mimibazar.cz/gienia (23.4.2018, 7:38) |
Tak tohle vypada mooooc dobře, a je rozhodnuto
ODPOVĚDĚT |