Elektrokolo leader fox
Máte prosím někdo elektrokolo značky Leader Fox Latona nebo jiné měla bych dotaz?? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Štěpánka M. (Oša) ID 17416, mimibazar.cz/osa (25.4.2018, 12:20)
Mám Altar, vyzkoušela jsem i jiné, co byste potřebovala?

ODPOVĚDĚT
Blanka M. (BlankaM.) ID 264312, mimibazar.cz/blankamalikova (26.4.2018, 6:38)
Potřebovala jsem vědět kde se zapíná přední světlo ale už to vím a ještě musíte na kole pořád šlapat nebo vám jede i bez šlapání *-)

ODPOVĚDĚT
Štěpánka M. (Oša) ID 17416, mimibazar.cz/osa (26.4.2018, 7:04)
Jsou "elektrokola", která mají pohon a jedou sama. Moje kolo sice má možnost na krátkou dobu samo"popojet", ale to je jen pro případ, že ho převádím přes nějakou překážku, do prudkého kopce a chci si krátkodobě vypomoct. Já tu funkci vůbec nepoužívám. Elektrokolo jsem si schválně pořizovala kvalitní, se středovým motorem, který má čidlo a pozná kdy potřebuji pomoct a necuká při jízdě, jako levnější kola se zadními motory nebo přídavnými motory, to že pomáhá vůbec necítím. Na rovině a do mírných kopců si nechávám nulu až jedničku (on motor stejně při rychlosti nad 25km/h přestane pracovat a šlapu jen já). Pomáhám si dvojkou nebo trojkou do kopců, ale jen lehce, pětku jsem použila snad jednou když jsem ujížděla před bouřkou. Kolo jsem si pořizovala právě proto abych více šlapala, ale dojela dál než s klasickým kolem a hlavně aby mi už konečně nesílily svaly na stehnech a lýtkách jak

ODPOVĚDĚT
Štěpánka M. (Oša) ID 17416, mimibazar.cz/osa (26.4.2018, 10:01)
o u klasického kola na kterém jsem šlapala silou. Na tomhle kole šlapu mnohem víc, ale do kopců "na pohodu", jako když jedu sprintem, zapotím se, zadýchám, makám jak šroub, ale nesílí mi nohy a naopak mi konečně hubnou! |:o)
Tchán měl to, co jezdilo samo a to bylo hrozné kolo, možná pro někoho kdo je invalidní a šlapat nemůže a mopedu nebo motorky se bojí. Mně ale přišlo až nebezpečné, jak se po zapnutí motoru rozjelo až málem člověku podrazilo nohy.

ODPOVĚDĚT