Karlovy Vary - Františkovy Lázně
Poraďte prosím, co určitě neopomenout po cestě z Karlových Varů do Františkových Lázní (zajímavosti, příroda, historie...). Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Šárka Š. (sarinkab96) ID 372049 (3.8.2018, 7:25)
NO,asi dle toho kudy pojedete. Muzete jet zadem pres Luby a Kraslice,njet na krasnou prirodni oblast Prebuz,vratit se do Olovi a vyrazit na pred asi 2 lety otevrenou rozhlednu Cibulku a pres Sokolov pak prejet do Lokte,tam uz je to krom co pise pani nize kousek jak do H.Slavkova a tam pak rozhledna v Krasnu a kdybyste mioc chteli okruzni jizdu,tak to projet Slavkovskym lesem az do Becova-hrad,a zamek,slavny relikviar,botanicka zahrada,historicke mestecko a pak uz do KV pres prehradu Brezova a kdyz na ni uhnete vlevo,prijedet lazenskou oblasti. Nebo z Lokte lze na kole ci lesky do Svatosskych skal a lze az do KV,lde vylezw v Dobi nedaleko “Zamecku”,kde je Vanocni dum a vystava medvidku. No a ldyz pojedete priko po R6,tak sjedte do Kynsperku,tam prima pivovar a ten je super i

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (sarinkab96) ID 372049 (3.8.2018, 7:27)
V Kraslicich....tady pak moc pekne Rotavske varhany co Vysoky kamen ci primo k nam nalezejici nejvyssi bod Sokolovksa Spicak.....ale to spis,kolik mate realne casu. Loket je nadhernej a staci.

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (LENNNA3) ID 109156, mimibazar.cz/lennna3 (3.8.2018, 7:14)
Určitě nejvíce doporučuji LOKET - krásné malé historické městečko, hrad Loket na náměstí, přímo pod hradem přírodní divadlo, kde probíhají teď v létě koncerty, kolem města krásné hradby, dále kolem města rozhledny v lesích, krásná procházka kolem řeky na Svatošské skály, kde je na konci houpací most.... Není tady v kraji asi hezčí městečko.

Zkusit můžete Statek Bernard v Královském Poříčí (blízko Sokolova) - https://www.statek-bernard.cz/ .

ODPOVĚDĚT
Johana J. (Johana2016) ID 588593 (2.8.2018, 21:37)
SOOS, Motýlí dům Žírovice

ODPOVĚDĚT