Robotický vysavač Symbo D300
Robotický vysavač Symbo D300 - máte někdo zkušenost? Děkuji Lenka
poslední fotografie v albu Robotický vysavač Symbo D300
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Petra K. (orchidej300) ID 237093 (5.9.2018, 12:33)
U toho vašeho Symbo d300 máte napsáno Ideálně pro nenáročné.....to mluví za vše..... takže počítejte stím,že budete mít doma nepořádek dále a na to tedy nepotřebuji další ,,krám´´ do bytu. ,-) omlouvám se za výraz))
Ty levnější modeli vám těma metličkama i poškrábou plovoucí podlahu a nebo lišty kolem zdi. Z tohoto důvodu ho moje sousedka nepoužívá....má další krám doma a navíc poškrabanou plovoučku....,jak sama říkáD:

ODPOVĚDĚT
Petra K. (orchidej300) ID 237093 (5.9.2018, 12:19)
Pokud mohu poradit jděte do značky iRobot. Jsou nejlepší i podle d- testu a recenze mají také výborné. Pokud chcete ,aby jste měla opravdu dobrý ,tak vybírejte cenově 10 a víše. Potom už jsou lépe vybaveny. Přejedou vám práh v domě,nezamotají se na koberci a zapnou turbo pro lepší vysátí koberce,mají čtyři metličky ...z každé strany pár,můžete si naprogramovat vysávání na 7 dní v týdnu,mají systém vyrtuální zdi,mají senzory proti oťukání nábytku,některé už i vytírají. Vysávají systematicky pokoj ....,ty levnější jezdí chaoticky po pokoji a mnohdy zanechají nepořádek .Poradí si,když zajedou do kouta....dají zpětný chod. Kdyby jste měla možnost neomezené ceny je výborný iRobot Roomba 980 za 26. Ten má moje sestřenka a je tedy bombový.
Taktéž jsem ve fázi výběru :-) a nechtěla bych litovat)))) takže pročítám vše,kde se můžu něco dozvědět ))

ODPOVĚDĚT