zlatý stafylokok u miminka
Prosím poraďte mi kdo máte zkušenosti - s čímkoliv co může pomoci v boji proti zlatému stafylokokovy. Dcerka nyní 4 měsíce má zjištěnou tuto potvoru v nosu a v krku - dotáhla si z porodnice. Potíže začla mít ve 3 týdnech a táhne se to s námi pořád.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (28.1.2020, 20:04)
Je pořád zahleněná, neustálá rýma, která nejde pomalu ani odsát, hrozně to v ní chrčí, chrochtá. Je mi jí líto. Dr. s námi nic nedělá, z ORL kde jí to zjistili, nás přeposlali zpátky k dětské, že s léčbou u mimina nemají zkušenost. Teď nás teda posílá na sono jícnu, reflux, že to může zhoršovat i to. Nevíte někdo co by nás té potvory zbavilo? Četla jsem že jsou dobré kapky z lichořeřišnice, jenže obsahují alkohol. Dcerka není ani ještě naočkovaná a hned tak asi nebude pokud bude mít pořád rýmu. Jenže jak se toho zbavit. Dr. nám dala Pamycon, pak kombinaci pamycon, gentamicin a vincentka a taky nic nezabralo. Už nevím kam se obráti, kde by pomohli. Někde v Plzni, Klatovy - nevíte? Moc děkuji za jakoukoliv radu.

ODPOVĚDĚT
Martina K. (karma75) ID 64457 (upraveno 4.2.2020, 21:47)
bez komentu

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (28.1.2020, 21:05)
No bohužel nekojím, v porodnici mi malou naučili na lahev, takže jsem přišla o mléko. Atb nám dr. dát nechce. Z výtěrů jí vyšlo že má toho stafylokoka ,,četně,, takhle to bylo ve zprávě z laborky, takže by musela dostat nějaký atb. celistvý a to je prej na takhle malý mimčo driják, říkala doktorka.
A ta paní doktorka Honomichlová má jaké objednací lhůty, aby jsme nečekali třeba měsíc. Ráda bych malé ulevila co nejdříve.
Už jsem vyzkoušela i alternativní léčbu, ale to je platit každé 3 týdny 1600,- a navíc mi tam doporučili změnit umělé mléko Bebu HA za nějaký Neocate, což je 3000,- týdně. To si fakt dovolit nemůžu a po tom co jsem jim to řekla, tak mi ,, slušně řekli, že už jí léčit nebudou. Že prvotní je změnit to mléko, že se jím ta bakterie živý.

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (29.1.2020, 16:02)
a to jste platila 1600 za konzultace? to je vydřidušina. Moje dcera má reflux, prokázaný v listopadu, od prosince na to bere léky a až teď po 2 měsících jí to zabírá. Asi bych také trvala na tom přeléčení atb, když se to s vámi takhle vleče. A to pro atb tolik nejsem. Lichořeřišnici jí dát můžete, 1 kapičku 3x denně na trošku převařené teplé vody, ale jen fakt na špičku lžičky té vody.

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (29.1.2020, 19:57)
No jsou to biorezonanční terapie - Bicom. Kdyžtak mrkněte na netu. Tvrdí nám že tím že jí dávám tu Bebu Ha, tak tím živím toho stafylokoka a proto se ho nemůže zbavit. A nevadí že v té lichořešnici je alkohol? No v úterý jdem na 4.měsíční prohlídku a příští pátek na to sono kvůli refluxu, tak jsem zvědavá co doktorka vymyslí. Ještě mrknu po nějakých doktorech ORL v Plzni, kde berou miminka jestli by spíš nepomohli tam. Náš doktor z ORL když zjistil že má toho stafylokoka, tak hned volal dětské že nás posílá zpátky, že nemá zkušenosti s léčením mimin. Si nás tady přehazujou jak horkej brambor.

ODPOVĚDĚT
Martina K. (karma75) ID 64457 (upraveno 4.2.2020, 21:47)
bez komentu

ODPOVĚDĚT
Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (29.1.2020, 19:51)
Jedná se o biorezonanční terapie Bicom, kde dokáží zjistit sebemenší přecitlivělost na kdeco a alergií zbavit - mimo mléka a lepek. Mléko jí nepotvrdili, ale řekli nám, že mléko zahleňuje a jelikož mám 2 děti co mléko nesmí,takto bude u ní určitě mlékem taky. A že ten stafylokok se tím mlékem živí, tak proto si máme pořídit to speciální pro alergiky. Tam je ta bílkovina prej nějak naštěpená. No a na tyhle odborné lékaře musí být doporučení a když vidím jak se k tomu naše dr. staví, tak nevím. Už jsem jí říkala několikrát ať nás někam pošle a nic. Doktorka je to dobrá, už jsme u ní 10 let, ale teď se k tomu řekla bych staví zády.

ODPOVĚDĚT