Mobil a Aliexpresu
Nemáte peosím někdo zkušenost s mobilem z Aliexpresu nebo Wish, Vova apod., uvádějí : DostupnéJazyky: Podporuje 20 zemí / regionu , čeština tam asi nebude? Nebo lze nějak češtinu dodat? Děkuji.ů
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Petra M. (petoos) ID 75364, mimibazar.cz/petoos (12.2.2020, 10:12)
V popisu zboží je uvedeno, které jazyky podporuje. Např. https://bit.ly/2usLeLD
Čeština normálně funguje, objednali jsme jeden na zkoušku (ne tento), vypadá dobře, funguje, přišel výborně zabalený, součástí pouzdro, ochranné sklo, nabíječka, sluchátka (kromě nabíječky nic nebylo uvedeno), ale nemáme zatím dlouhodobou zkušenost. Počítejte, že budete platit minimálně dph, u telefonu za cca 1700 Kč je to ve spolupráci s poštou cca 370 Kč (počítá se do daně i poštovné).

ODPOVĚDĚT
Marcela D. (macekd) ID 22894, mimibazar.cz/macekd (11.2.2020, 19:54)
Dřív se to vyplatilo, teď jsou ceny zhruba stejné. Problém s CZ jsme neměli nikdy, manžel dokonce jeden posílal zpět na reklamaci.
Ale je to cca 4 roky zpět, teď když připočtete clo + DPH a zkrácenou záruku ( mají jen rok ) nevyplatí se to (F)

Kupte třeba na čajnamobil zní to hrozně , ale jsou maximálně spolehliví ,-)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (11.2.2020, 9:12)
Znám lidi, co si mobily v číně kupují - jsou to většinou mláďata, která baví experimenty, dobře vládnou technikou dokáží si poradit s výměnou software a když ne, tak jim to zas až tak moc nevadí, protože mobil je pro ně zboží rychlé spotřeby a příště zkusí jiný.
Čeština tam pravděpodobně nebude - to asi taky podle toho, jakou značku budete kupovat, konkrétně by vám na to měl odpovědět prodejce. Pokud čeština není, dodat se tam dá (možná ne úplně vždycky), ale musíte vlastními silami, žádný autorizovaný servis vám to neudělá, stejně jako vám mobil neopraví, pokud nebude fungovat.

ODPOVĚDĚT