Multifunkční tiskarna
Prosím s jakou jste spokojeni. Něco tak do 4000,-.Laserove barevné jsou dražší a u ingoustovych mám strach z vysychání barev. Pro domácí použití. Tisk tak 50 str měsíčně. Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Dana S. (Dana Stankova) ID 19655 (22.12.2020, 23:54)
mám již spoustu let tankovou od HP a spokojenost

ODPOVĚDĚT
Dana K. (Danusinka) ID 47210 (12.12.2020, 8:53)
Kupovali jsme asi před rokem, tankovou Epsonku. Jsem maximálně spokojená. Byla nám doporučena laserovka, ale když ji pořídili do práce,tak jsem ji nechtěla. Používá ji víc lidí a nikdo si na ni nezvykl. Každý nadává. A právě tu Epsonku jsme měli před tím. (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (11.12.2020, 10:56)
Mám už řadu let tankovou tiskárku Brother - úplně přesný typ vám neřeknu, ale stejně už se určitě přesně stejná nevyrábí, tyhle věci se mění skoro každý rok, ale princip zůstává stejný. Rozhodně vám doporučuji tankový systém - máte barvu v lahvičce (jako třeba inkoust nebo tuš) a dolejete si podle potřeby co chcete a kolik chcete. Taky se tiskárna sama o sebe stará - pokud déle netisknete, sama si očistí hlavy, aby na nich nic nepřischlo, náplně samotné nevysychají, taky vás sama tiskárna upozorní hlášením na PC dost předem, že náplň začíná docházet a si máte pořídit náhradní. Neměla jsem s ní nikdy ani jediný problém.

ODPOVĚDĚT